Jessica Simpson porodila dcérku! Uf, tipnite si, koľko vážila

Jessica Simpson (38) a jej manžel, Eric Johnson, sú už trojnásobnými rodičmi.

21.03.2019 09:50
Jessica Simpson Foto: ,
Speváčka, herečka a dizajnérka Jessica Simpson.
debata

V utorok sa americkej herečke a speváčke narodilo dievčatko, ktoré dostalo meno Birdie Mae Johnson. Simpson sa fotografiou bábätka v stredu pochválila aj na svojom Instagrame. Informáciu, že s manželom očakávajú narodenie dievčatka, herečka zverejnila už pred niekoľkými mesiacmi. Plavovláska je už mamou syna Acea a dcérky Maxwell.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We are so happy and proud to announce the birth of our perfect daughter, Birdie Mae Johnson. 3.19.19 10 Pounds 13 Ounces

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Simpson (@jessicasimpson),

Simpson sa chválila veľkým tehotenským bruškom, dokonca médiá uvažovali nad možnosťou, že čaká dvojičky. Dvojičky to síce neboli, ale bábätko vážilo pri pôrode takmer 5 kilogramov. Herečka uviedla jeho presnú hmotnosť – 4,9 kilogramu. Simpson nabrala s tretím bábätkom niekoľko kilogramov a to sa výrazne prejavilo aj v jej tvári.

Správu o tehotenstve zverejnila slávna blondínka v septembri na Instagrame slovami. „Toto malé dievčatko urobí z našej rodiny päťčlennú. Nemôžeme sa cítiť šťastnejšie ako pri ohlásení tohto požehnaného momentu života.“ Jessica Simpson sa s bývalým hráčom NFL, Ericom Johnsonom, postavila pred oltár v roku 2014, po 4-ročnom vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #Jessica Simpson

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...