Obe v bielom! Ale Camilla nemala pri mladučkej partnerke Lionela Richieho šancu

Počas návštevy britského princa Charlesa na Barbadose sa stal spevák Lionel Richie (69) ambasádorom princovej nadácie The Prince's Trust.

22.03.2019 00:00
debata

Do tejto čestnej funkcie bol oficiálne menovaný počas slávnostnej recepcie v jednom z hotelov na spomínanom ostrove. 70-ročný Charles je spolu s manželkou, vojvodkyňou Camillou, na 12-dňovej ceste po Karibiku.

Mladá partnerka speváka Lionela Richieho, Lisa... Foto: Reuters, PHIL NOBLE
Lionel Richie Mladá partnerka speváka Lionela Richieho, Lisa Parigi(vľavo) v spoločnosti vojvodkyne Camilly a Toma Jonesa na Barbadose.

69-ročného speváka počas večera sprevádzala aj jeho mladá partnerka, Lisa Parigi. Práve ona patrila medzi najkrajšie dámy slávnostného večera, na sebe mala biele šaty s odhalenými ramenami, s ktorými krásne kontrastovala jej zlatohnedá pokožka. Po boku svojho slávneho partnera sa venovala rozhovoru s princom Charlesom, ale najmä s jeho manželkou Camillou (71). Aj tá na večer zvolila bielu farbu.

Mladá partnerka speváka Lionela Richieho, Lisa... Foto: Reuters, PHIL NOBLE
Lionel Richie Mladá partnerka speváka Lionela Richieho, Lisa Parigi v spoločnosti vojvodkyne Camilly na Barbadose.

Nadácia The Prince's Trust počas svojej už 43-ročnej histórie pomohla miliónu mladých Britov zlepšiť svoje životy, nadácia im okrem iného prispieva napríklad na vzdelanie a zameriava sa na znevýhodnené deti či mladých ľudí.

Princ Charles a Camilla na recepcii počas...
Vojvodkyňa Camilla počas slávnostnej recepcie...
+4Vojvodkyňa Camilla počas slávnostnej recepcie...

Lionel Richie (69) tvorí pár s viditeľne mladšou tmavovláskou, ktorá sa okrem iného objavila aj pred filmovými kamerami, šesť rokov. Spoločné deti nemajú, ale spevák je otcom troch ratolestí z predošlých vzťahov. Lisa Parigi je rodená Švajčiarka, v tejto krajine aj vyrastala. Pracuje ako modelka, dizajnérka a blogerka. Po boku speváka sa praviledne objavuje na mnohých spoločenských podujatiach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Richie #vojvodkyňa Camilla

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...