Aurora Ramazzotti a jej krásna mama Michelle Hunziker: Sú naraz tehotné?

Moderátorka Michelle Hunziker (42) je trojnásobnou mamou. V médiách sa však nijako netajila túžbou ešte po jednom potomkovi, ktorý by mohol k jej trom dcéram pribudnúť.

24.03.2019 00:00
GERMANY-ENTERTAINMENT/ Foto: ,
Moderátorka Michelle Hunziker (vľavo) a jej dcéra Aurora Ramazzotti.
debata

V októbri povedala pre t-online.de: "Vždy som hovorila, že tieto veci nechávam na prírodu a potom uvidím. Ak sa to do roka nepodarí, čo sa kľudne môže stať, potom to už nechám tak a budem spokojne žiť aj s troma dcérami,“ opísala sympatická moderátorka, ktorá je okrem dvoch malých dcér Sole (6) a Celeste (3) aj mamou 22-ročnej Aurory. Jej otcom je taliansky spevák a Hunzikerovej exmanžel, Eros Ramazzotti.

Podľa talianskeho magazínu „Di Tutto“ sa Hunziker štvrtého potomka dočká a to čoskoro. Má byť totiž tehotná. Ale to nie je všetko. Ako uvádza spomínaný magazín, tehotná má byť aj jej dcéra Aurora. V roku 2016 sa sexi blondínka pre magazín People vyjadrila: „Vždy som dúfala, že sa veľmi skoro stanem starou mamou. Nebolo by to pekné, keby sme o dva-tri roky boli tehotné spolu?,“ vyjadrila sa vtedy Hunziker.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

La mia gioia in due persone❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Aurora Ramazzotti (@therealauroragram),

Pravdou je aj to, že o tehotenstve vychytenej moderátorky talianske aj nemecké médiá špekulujú neustále. Čo sa Aurory týka, tá má vyše dvoch rokov po boku sympatického študenta, Goffreda Cerzaa. Svojou láskou sa zaľúbenci často chvália aj na Instagrame, nevyhýbajú sa ani pomerne intímnym záberom.

V roku 2014 povedala Michelle Hunziker „áno“ dedičovi módneho impéria, Tomasovi Trussardimu. V rokoch 1998 až 2002 bola manželkou speváka Erosa Ramazzottiho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Michelle Hunziker #Aurora Ramazzotti

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...