Exspajska Mel B priznala sex s kolegyňou zo Spice Girls! Neuveríte, ktorou...

Tak tomu sa povie odhalenie. Bývalá členka formácie Spice Girls, dnes najmä tanečnica a porotkyňa v televíznej šou Melanie Brown alias Mel B sa priznala k intímnemu kontaktu s kolegyňou zo Spice Girls.

25.03.2019 00:00
debata (3)
Členky britskej skupiny Spice Girls zľava,... Foto: SITA/AP, Matt Crossick
Spice Girls Členky britskej skupiny Spice Girls zľava, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Horner a Emma Bunton počas živého vysielania v rádiu Global. Britská popová skupina Spice Girls oznámila, že v roku 2019 absolvuje turné, prvé za uplynulé desaťročie. Skupina na budúci rok v júni odohrá šesť vystúpení na britských štadiónoch.

Matka troch detí tak urobila v rozhovore s moderátorom Piersom Morganom. „Bude ma za toto nenávidieť, pretože teraz je z nej slušná panička v jej dome na vidieku a s manželom. Ale je to fakt. Stalo sa to len raz. Zasmiali sme sa na tom a bolo,“ uviedla Mel B v rozhovore.

„Boli sme najlepšie kamarátky. Skrátka sa to stalo,“ citoval Brownovú už neskôr denník The Sun. „Stane sa to len raz, hovoríte o tom a potom sa to už neudeje nikdy znovu,“ zahmlievala najprv Mel B. Potom však jasne povedala, že išlo o kolegyňu Geri Halliwellovú. „Zabije ma a rovnako jej manžel,“ so smiechom komentovala Mel B.

Následne už vážnejšie priznala, že toto sú naozaj úprimné slová a dúfa, že ak sa na túto príhodu novinári opýtajú Halliwellovej, nepoprie ju. „Dúfam, že nie. Bola to len taká zábava,“ dodala ešte Mel B.

V štvorčlennej zostave (aj s Geri Halliwellovou, Emmou Buntonovou a Melanie Chisholmovou) by sa mala Brown objaviť tento rok na turné so Spice Girls. Chýbať v zostave však bude dizajnérka Victoria Beckham.

VIDEO: Pozrite si video s Yvettou Blanarovičou o Zdene Studenkovej

Video

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #minulosť #románik #Geri Halliwell #Spice Girls #spomienka #Melanie Brown

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...