Zaľúbenci v uliciach? Affleck a jeho blondínka spolu a v dobrej nálade

V lete sa herec Ben Affleck rozišiel so svojou priateľkou, producentkou Lindsay Shookusovou.

25.03.2019 14:00
debata

Práve s ňou to vyzeralo na vážny vzťah po rozvode s Jennifer Garnerovou. Počas leta však Affleck prežil aj krátky románik s modelkou magazínu Playboy, mladučkou Shaunou Sextonovou. V tom čase však už opäť podľahol alkoholu, čo sa potvrdilo o pár dní nato, kedy ho jeho exmanželka Jennifer Garner odviezla na protialkoholické liečenie do Malibu.

Ben Affleck a Lindsay Shookus v uliciach  Santa... Foto: Profimedia
Ben Affleck a Lindsay Shookus Ben Affleck a Lindsay Shookus v uliciach Santa Monica.

Affleck je už niekoľko mesiacov v poriadku a našiel cestu späť k blondínke Shookusovej. Americké médiá už pred pár dňami priniesli informácie, že párik mal svoj vzťah opäť obnoviť. Aktuálne ich paparazzi zachytili bok po boku v uliciach Los Angeles, dokonca si spoločne dopriali aj romantický obed plný úsmevov. Na ulici sa už nijako neskrývajú, žiadne šiltovky im tvár neskrývajú – naopak, celkom okato sa ukázali v dobrej nálade, dokonca spoločne nakupovali v obchode vankúše.

Affleck aj naďalej trávi čas aj v spoločnosti svojej exmanželky a najmä ich troch spoločných detí. Obnova tohto vzťahu však aktuálne nehrozí, keďže sympatická hnedovláska si konečne našla partnera – v októbri sa v médiách objavila správa, že randí so 40-ročným podnikateľom Johnom Millerom. Aj túto dvojicu už z času na čas zachytia fotografi, napríklad počas spoločných raňajok v meste.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #Lindsay Shookus

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...