Najsexi tanečnica Let's Dance opäť pred kamerami! Pozrite sa na Glosikovú

Natália Glosiková a Peter Modrovský si spoločne zatancovali v novom klipe Roba Opatovského.

26.03.2019 12:51
debata

Chce roztancovať celú krajinu! Robo Opatovský zložil skutočne dynamický song, ktorý nenechá sedieť asi ani najväčšieho odporcu pohybu. Pieseň "Tancuj“ vznikla vlastne náhodou.

Peter Modrovský a Natália Glosiková  počas... Foto: Paulína Ščepková
Peter Modrovský a Natália Glosiková Peter Modrovský a Natália Glosiková počas nakrúcania klipu k skladbe Tancuj.

„Začalo sa to tým, že som chcel trochu roztancovať moju dcérku. Veľmi rada sa hýbe a spieva. A ako sme sa tak hrali, schytil som ju a spontánne zaspieval: tancuj, tancuj dievča so mnou, la la la la. Hneď sa chytila a s radosťou to zopakovala. Zapáčilo sa to aj manželke Katke, ktorá nás pozorovala. Skonštatovala, že by to mohol byť dobrý song. A čo by som neurobil pre ženu? Zobral som gitaru, nahral pieseň na mobil a poslal textárovi. Na druhý deň mi cinkol mail s textom a potom to už išlo veľmi rýchlo,“ vysvetľuje s úsmevom Robo Opatovský.

Text piesne má na svedomí Michal Mifkovič, autorom hudby je sám Robo. K tanečnej novinke už vznikol aj unikátny videoklip, na ktorom spolupracovalo veľa slávnych mien. Hlavnú úlohu si v ňom strihli profesionáli Natália Glosiková a Peter Modrovský.

„Keď Roba nadchol môj tak trochu bláznivý koncept klipu, s myšlienkou "nech tanec spája“, bolo už len treba vykúzliť deň, kedy všetci môžeme. Na pľaci nás bolo takmer 70. Peter Modrovský a Natália Glosiková zatancovali tak, že ešte teraz máme všetci otvorené ústa,“ vraví Oľga Záblacká. V klipe teda tancujú rôzni tanečníci – folkloristi, hip-hoperi, nadšenci disco aj spoločenských tancov. Natália a Peter tu ukázali, že nielen skvelo tancujú, ale že dokážu i hrať.

Natália Glosiková  počas nakrúcania klipu k... Foto: Paulína Ščepková
Natália Glosiková Natália Glosiková počas nakrúcania klipu k skladbe Tancuj.

"Ja s Robom spolupracujem veľmi rád a tým, že táto skladba ja ideálna na spoločenské a latinsko-americké tance, nebolo o čom. To úplne sadlo. Oslovila ma aj celá myšlienka, snaha pomôcť, spojiť sa v mene tanca. Táto pesnička má obrovský potenciál, už som sa pár krát prichytil ako si ju lalákam. Podľa mňa z nej určite bude hit,“ dodáva s úsmevom Peter Modrovský.

Robo Opatovský počas nakrúcania klipu k skladbe...
Tanečnice  počas nakrúcania klipu k skladbe...
+2Peter Modrovský a Natália Glosiková  počas...

"Vôbec som neváhala, keď ma oslovili na spoluprácu. Oľga Záblacká mi hneď na začiatku vysvetlila celú pointu klipu a mne sa to veľmi zapáčilo. Každá takáto pesnička, ktorá môže roztancovať ľudí je pre nás tanečníkov výborná. Nedávno som si otvorila tanečné centrum, ktoré je súčasť veľkého rodinného centra v Slnečniciach, a budem len veľmi rada, ak sa aj vďaka tejto skladbe ľudia zdvihnú z gaučov a budú sa chcieť hýbať,“ teší sa Natália Glosiková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Natália Glosíková #Robo Opatovský #Tancuj

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....