Máloktorá 50-nička si trúfne na tesné kožené nohavice! Jennifer Aniston áno

Steve Carell, Reese Witherspoon a Jennifer Aniston boli hviezdami podujatia novej streamovacej služby Apple TV+.

27.03.2019 00:00
debata (1)

Jennifer Aniston svoju kariéru odštartovala ako seriálová hviezda. Najväčšiu slávu jej priniesla rola Rachel v Priateľoch. A hoci si hollywoodska hviezda dala po Priateľoch so seriálmi pokoj, už čoskoro v jednom zažiari. A nebude sama.

Zľava: Steve Carell, Reese Witherspoon a... Foto: Reuters, STEPHEN LAM
Steve Carell, Reese Witherspoon a Jennifer Aniston Zľava: Steve Carell, Reese Witherspoon a Jennifer Aniston počas špeciálneho podujatia novej streamovacej služby Apple TV+.

V novinke s názvom The Morning Show, ktorá vzniká pod hlavičkou Apple TV+ nebude jedinou hviezdou – hrajú si v nej aj oscarová Reese Witherspoon či Steve Carell. Všetci traja sa ukázali na pódiu počas podujatia, počas ktorého tvorcovia predstavili streamovaciu službu Apple TV+.

Hrdinkami spomínaného seriálu sú dve ambiciózne ženy v podaní Jennifer Aniston a Reese Witherspoon, ktorých osudy divák bude sledovať v 20 epizódach rozdelených do dvoch sérií. Vďaka nim sa divák dostane do zákulisia šou, ktorá pomáha Američanom s ranným vstávaním, tvorcovia sľubujú odhaliť reálne vzťahy medzi mužmi a ženami na takomto type pracoviska.

Zľava: Steve Carell, Reese Witherspoon a... Foto: Reuters, STEPHEN LAM
Zľava: Steve Carell, Reese Witherspoon a Jennifer Aniston Zľava: Steve Carell, Reese Witherspoon a Jennifer Aniston počas špeciálneho podujatia novej streamovacej služby Apple TV+.

Obe slávne dámy sa bok po boku ukázali na pódiu – 50-ročná Aniston svoje vražedné krivky zahalila do čiernych kožených nohavíc, ktoré veľmi tesne obopínali jej stehná aj zadok. O 7 rokov mladšia Witherspoon prišla na podujatie v tmavomodrých šatách v dĺžke tesne nad kolená.

Zľava: Steve Carell, Reese Witherspoon a...
Zľava: Steve Carell, Reese Witherspoon a...
+2Zľava: Steve Carell, Reese Witherspoon a...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Steve Carell

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...