Keanu Reeves teda prekvapil! Toto by ste od slávneho idolu nečakali

Hollywoodska hviezda skončila po núdzovom pristátí lietadla na vzdialenom letisku spolu s ostatnými cestujúcimi. Čo nasledovalo?

27.03.2019 15:17
Herec Keanu Reeves. Foto: ,
Herec Keanu Reeves.
debata (7)

Keanu Reeves (54) prežil v trileri Nebezpečná rýchlosť (1996) v autobuse horúce chvíľky, i keď po boku sexi Sandry Bullockovej. Hollywoodska hviezda pred pár dňami prekvapila spolucestujúcich. Kde? Práve v autobuse!

Herec cestoval zo San Francisca do Los Angeles. Už počas letu so spoločnosťou SkyWest si ho našli jeho fanúšikovia, s ktorými si urobil množstvo selfie fotografií a ochotne sa s nimi rozprával o nových projektoch. Pre technickú poruchu muselo lietadlo pristáť v Bakersfielde, našťastie, nikomu sa nič nestalo.

„Keď sa tvoje lietadlo pokazí a musí pristáť na inom letisku – ale Keanu Reeves má rovnako zlý deň ako ty“, aj v tomto znení sa niesli komentáre na sociálnych sieťach, kde sa objavili zábery aj video so slávnym hercom. Pasažieri lietadla spoločne uvažovali nad tým, ako sa dostať do cieľa cesty, ktorý bol vzdialený dve hodiny. Napokon si objednali malý autobus a slávny herec cestoval spolu s nimi. Nič extra pre seba nezháňal, stačilo mu to, čo ostatným. Jeho spolucestujúci sa následne pochválili svojimi „úlovkami“ na sociálnych sieťach.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #lietadlo #pristátie #Keanu Reeves

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...