Z dcéry Cruisa a Kidmanovej zanietená scientologička: Toto som potrebovala!

O hercovi Tomovi Cruisovi sa už roky vie, že je zanieteným vyznávačom scientológie. Mnohé dokumenty aj články ho vykresľujú ako jedného z najdôležitejších členov náboženskej organizácie. Možno sa k nim čoskoro priradí aj jeho dcéra Isabella.

28.03.2019 00:00
debata (5)
Isabella Cruise na archívnom zábere na výstave... Foto: Profimedia
Isabella Cruise Isabella Cruise na archívnom zábere na výstave v londýnskej Maddox Gallery.

Adoptívna dcéra, ktorú Cruise vychovával s exmanželkou Nicole Kidmanovou, sa verejne prihlásila k scientológii a dokonca v otvorenom liste uviedla, že toto je „presne to, čo som potrebovala“.

„Toto som presne hľadala. Ten chýbajúci kúsok. Odrazu všetko začalo mať zmysel,“ napísala Isabella Cruise v liste určenom členom scientologickej cirkvi, ktorý sa dostal aj do rúk médií.

Dvadsaťšesťročná Isabella sa poďakovala svojmu slávnemu otcovi za všetko a predovšetkým za podporu, ktorú jej roky dával. „Utopila by som sa vo vlastných problémoch, keby si tam nebol a nepodporoval ma a nepomáhal mi pri prijímacom procese,“ uviedla tiež Isabella Cruise, ktorá podobne ako ostatní členovia organizácie musela prejsť niekoľkými kolami príprav na to, aby ju mohli zaradiť medzi regulérnych členov.

Tom Cruise na premiére filmu  Mission:... Foto: SITA/AP, Brent N. Clarke
Tom Cruise Tom Cruise na premiére filmu Mission: Impossible - Fallout vo Washingtone.

Už dávnejšie sa špekulovalo o tom, že práve pre scientológiu a silný vplyv otca sú si veľmi odcudzené Isabella a jej adoptívna matka Nicole Kidman. Sama herečka však pre médiá pred časom uviedla, že podobné veci odmieta komentovať a súkromie svojich detí bude strážiť a bojovať zaň. „Viem na 150 percent, že by som pre moje deti obetovala život, pretože v tom vidím jeho zmysel,“ citoval Kidmanovú People.

Austrálska rodáčka si v čase manželstva s Tomom Cruisom adoptovala aj syna Connora. Po rozvode a sobáši s country hudobníkom sa im narodila dcérka Sunday a ďalšiu dcérku Faith im vynosila náhradná matka. Cruise sa tiež po rozvode s Kidmanovou znovu oženil. Manželstvo s herečkou Katie Holmesovou, z ktorého pochádza dcérka Suri, však tiež nevydržalo a Holmes vraj dbá na to, aby otec nemal na dieťa náboženský vplyv.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Cruise #sekta #scientológia #nadšenie #Isabella Cruise

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...