Denise Richards šokovala: Ex Sheena pozvala na svadbu - aj s prostitútkou

Hoci od svadby hollywoodskej herečky Denise Richardsovej uplynulo už niekoľko mesiacov, len pred pár dňami prekvapila odhalením o tom, že na intímny ceremoniál pozvala aj svojho exmanžela Charlieho Sheena.

28.03.2019 00:00
debata
Herec Charlie Sheen a jeho exmanželka Denise... Foto: SITA/AP, CHRIS PIZZELLO
Herec Charlie Sheen a jeho exmanželka Denise Richards na archívnom zábere z roku 2005. Herec Charlie Sheen a jeho exmanželka Denise Richards na archívnom zábere z roku 2005.

Hrdinka filmu Nebezpečné hry, ktorá bola za Sheena vydatá v rokoch 2002 až 2006, prezradila, že v prvom rade chcela, aby jej dcéry mali dobrý vzťah so svojím otcom. „Nezáleží na tom, ako to dopadlo medzi Charliem a mnou, pozývam ho na všetky udalosti, ktoré sa týkajú aj našich detí,“ uviedla Richards v špeciálnej epizóde programu Real Housewives of Beverly Hills. „Aj keby si priviedol so sebou ako garde prostitútku, neriešila by som to. Je to tak, ako to je,“ citoval ju People.

Napriek škaredému rozvodu sa postupne obaja snažili navzájom si vybudovať dôveru a rodičovské povinnosti si deliť medzi sebou. Richards v relácii podčiarkla svoje pozitívne nastavenie pre veci okolo nej a v živote.

„Nikdy som nebola pre môj rozvod zatrpknutá. Prejsť si tým všetkým má určite zmenilo, ale ja milujem svoj život a som typ človeka, čo vidí pohár spolovice plný a nie prázdny. Urobila som všetko pre to, aby som sa nad túto udalosť povzniesla,“ komentovala herečka. Doplnila tiež, že podľa nej by deti nemali trpieť tým, čo sa deje medzi rodičmi.

„Sme ľudia a všetci robíme chyby. Viem, že ak niekto bojuje so závislosťou, niektoré jeho voľby nie sú rozumné a mám pre to empatiu,“ komentovala Richards podľa People. „Chcem len, aby Charlie bol najlepší otec a človek, akým dokáže byť,“ uzavrela hviezda, ktorá je od septembra 2018 vydatá za Aarona Phypersa.

Ten si vraj jej srdce získal aj preto, že sa nezľakol vzťahu s ňou ako matkou troch detí, ktorá má navyše exmanžela s mimoriadne farbistou minulosťou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy birthday to my beautiful husband. I you so much....

Príspevok, ktorý zdieľa Denise Richards (@deniserichards),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #pomoc #svadba #vzťah #závislosť #Charlie Sheen #rodičovstvo #dcéry #Denise Richards

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...