Manžel sexice Ratajkowski dlhuje 120-tisíc na nájomnom. A jej odpoveď?

Svet si o nich myslí, že zarábajú milióny, ale vraj to tak ani zďaleka nie je. Na obranu svojho manžela sa postavila modelka a herečka Emily Ratajkowski.

28.03.2019 08:30
Modelka a herečka Emily Ratajkowski. Foto: ,
Modelka a herečka Emily Ratajkowski.
debata

Sexbomba známa z Instagramu svojimi odhalenými krivkami, či klipu Blurred Lines, kde sa vyzliekla donaha, reagovala na články médií o tom, že jej manžel Sebastian Bear-McClard dlhuje vysokú sumu na nájomnom vo svojom newyorskom byte. Má ísť o čiastku až 120-tisíc dolárov.

O tomto jeho prehrešku a dlhu informovali noviny New York Post, ktoré informovali, že Bear-McLard nezaplatil nájomné od konca roka 2016 a jeho dlh narástol na spomenutú sumu. Pre vysvetlenie, ako je možné, že producenta a herca nedeložovali z bytu – odpoveďou je takzvaný zákon The Loft Law, ktorý noviny opisujú ako legálnu dieru v systéme vytvorenú na ochranu umelcov v núdzi žijúcich v komerčných alebo továrenských budovách. Zákon obmedzuje možnosť majiteľov budov zdvihnúť nájomné niektorým dlhodobým obyvateľom priestorov.

„Môj manžel má 38, nie 31. Je producent nezávislých filmov, takže predstava ľudí o tom, že je bohatý, je síce veľmi pekná, ale nezakladá sa na skutočnosti,“ napísala na Twitteri modelka. „Vyrástal v mestskej časti, kde žije aj dnes, obaja jeho rodičia sú umelci, ktorých vytlačili vysoké ceny z ich domovov v centre New Yorku,“ komentovala Ratajkowski.

„Som hrdá na jeho dobrý boj proti konglomerátu realitných spoločností, ktoré kúpili budovu, v ktorej žije za 40 miliónov dolárov a pokračujú v šírení dezinformácií o jej obyvateľoch z dôvodu vlastného zisku. New York sa veľmi zmenil a je skutočná hanba, že ľudia pracujúci v kreatívnych odvetviach sú vytláčaní z tohto mesta,“ doplnila ešte Ratajkowski.

O tom, či manžel plánuje sumu zaplatiť, alebo či mu nechce svojimi financiami pomôcť ona, táto 27-ročná rodáčka z Londýna však už nenapísala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emily Ratajkowski

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...