Jamie Foxx tvrdil, že je single. S Holmesovou ich načapali v parku

A je to tu znova! Donekonečna sa opakujúca história? Herečka Katie Holmes a herec Jamie Foxx sú vraj opäť pár.

29.03.2019 10:00
debata
Herečka Katie Holmes na archívnom zábere z New... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Katie Holmes Herečka Katie Holmes na archívnom zábere z New Yorku.

Ešte minulý mesiac vyvolal držiteľ Oscara špekulácie, keď pred médiami vyhlásil, že je single a zabával sa pomerne divoko v dámskej spoločnosti po párty po vyhlásení Oscarov. Mnohých vtedy jeho slová prekvapili – za takmer istotu brali, že Foxx tvorí pár s herečkou Katie Holmesovou.

Dvojicu viackrát zachytili paparazzovia spoločne a hoci ani jeden vzťah nekomentujú, aj v brandži ich mnohí kolegovia vnímali ako pár. To sa malo zmeniť práve rozchodom, ktorý údajne prebehol pre nedostatok spoločného stráveného času a preplnené pracovné rozvrhy.

V pondelok 25. marca však očití svedkovia videli dvojicu znovu spolu – malo sa tak stať v newyorskom Central Parku, kde si vraj spoločne vyrazili na prechádzku.

Zábery z tohto stretnutia sa podarilo získať britskému denníku Daily Mail a je podľa nich zrejmé, že dvojica bola v živej konverzácii. Obaja oblečení pomerne teplo do stále studeného newyorského počasia.

Partneri spolu síce konverzovali, no po celý čas kráčali jeden vedľa druhého bez dotykov či držania sa za ruky. Podľa zdrojov z okolia dvojice je to však pre oboch celkom normálne. „Svoj vzťah nežijú na verejnosti a strážia si ho. Je pre nich bežné, že sa nevidia niekoľko týždňov, ale funguje to pre nich. Rovnako ako im funguje to, že veci držia v tajnosti a nehovoria jeden o druhom,“ odvolal sa Daily Mail na svoj zdroj.

Herečka Katie Holmes oslávila v decembri minulého roka okrúhle štyridsiate narodeniny. Len pár dní pred jej narodeninami oslavoval aj Foxx a na jeho oslave herečka nechýbala. Herec, ktorý získal pozlátenú sošku Oscara za výkon vo filme Ray, má 51 rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Jamie Foxx #Katie Holmes #pár #spolu #Central Park

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...