Britský moderátor sa opäť pustil do Meghan: Šplhá sa po rebríčku a je falošná!

Niektorí ho za to milujú, iní mu nevedia ani prísť na meno. Jedno je však isté - britský moderátor Piers Morgan nemá vojvodkyňu Meghan veľmi v láske. A "vytrúbil" to až v Austrálii.

29.03.2019 00:00
debata
Moderátor Piers Morgan na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Moderátor Piers Morgan na archívnom zábere. Moderátor Piers Morgan na archívnom zábere.

Niekdajšia tvár talentovej šou Britain's got talent sa v rozhovore pre austrálsku Today Show vyznal zo svojho pocitu, že niekdajšia americko-kanadská herečka Meghan Markle je iba "šplhúňom na rebríčku prestíže. Doslova vyhlásil, že 37-ročná vojvodkyňa, ktorá čoskoro porodí prvé dieťa manželovi Harrymu, je falošná a tam, kde je dnes, sa dostala len vďaka využívaniu ľudí okolo.

„Mrzí ma, že to musím povedať, ale obávam sa, že Meghan je naozaj falošná a neúprimná,“ vyhlásil Morgan na otázku moderátorky, ktorá mu pripomenula vyjadrenia z minulého roka z decembra na adresu vojvodkyne.

„Počas cesty nahor využívala ľudí okolo seba, aby sa dostala až tam, kde je dnes, teda na samý vrchol. Do kráľovskej rodiny,“ komentoval Morgan, ktorý sa kedysi s Markleovou vraj priatelil. Práve jeho osobná skúsenosť vraj tvorí základ jeho dnešných tvrdení. Dvojica si mala zhruba dva roky písať a dokonca raz spolu zašli na drink, keď bola Meghan v Londýne.

Princ Harry a jeho manželka - vojvodkyňa Meghan... Foto: SITA/AP, Frank Augstein
Princ Harry a jeho manželka - vojvodkyňa Meghan zo Sussexu. Princ Harry a jeho manželka - vojvodkyňa Meghan zo Sussexu.

„Ja som si dal pár pínt a ona niekoľko martini. V taxíku potom povedala, že mala skutočne príjemný večer a veľmi rada ma uvidí znovu. Bolo to úplne platonické, musím dodať,“ uviedol v rozhovore pre šou Today Morgan. „Tým taxíkom šla rovno na párty, kde bol aj princ Harry a nasledujúcu noc šla na rande s ním. A už nikdy som o nej nepočul,“ znovu porozprával historku Morgan.

Pred moderátorkou otvorene vyhlásil, že nemá rád ľudí, ktorí sa takto správajú. „Je to istým spôsobom drzé. Obávam sa, že práve to mi ukázalo, že sa vlastne len šplhá v rebríčku vyššie a vyššie,“ doplnil ešte Morgan.

Súčasná vojvodkyňa zo Sussexu nikdy jeho vyjadrenia nekomentovala a rovnako tak neurobil ani princ Harry, ktorého Piers Morgan varoval v priamom televíznom prenose. „Veľa šťastia, Harry. Dúfam, že vie, čo robí. Ak sa to všetko pokašle, nech za mnou nechodí. A nech netvrdí, že som ho nevaroval,“ uviedol sebavedomo Morgan, ktorý je známy aj kritizovaním (a zosmiešňovaním) hviezd ako Kim Kardashian, Emily Ratajkowski či naposledy formácie Little Mix.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rebríček #rozhovor #Austrália #Televízia #odmietnutie #Piers Morgan #vojvodkyňa Meghan #falošná

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...