Nataliu Oreiro na pódiu zahaľovala len priehľadná látka! Tá má ale telo

Slávna urugajská herečka a speváčka Natalia Oreiro potešila svojich ruských fanúšikov.

31.03.2019 00:00
debata

Rodáčka z Montevideo, ktorá pred pár rokmi patrila k miláčikom slovenských divákov vďaka účinkovaniu v populárnej telenovele Divoký anjel, do Ruska dorazila už pred vyše týždňom v rámci svojho turné s názvom „Unforgettable Tou­r“.

Natalia Oreiro počas jej  aktuálneho turné... Foto: Profimedia
Natalia Oreiro Natalia Oreiro počas jej aktuálneho turné "Unforgettable Tour" v moskovskej Crocus City Hall.

Aktuálne sa už aj jej moskovskí fanúšikovia dočkali koncertu, výrazná tmavovláska sa predviedla na jednom zo štadiónov. Oreiro, ktorá v máji oslávi 42. narodeniny, vyzerala na pódiu skvelo. Jeden z jej pódiových kostýmov pozostával z telového korzetu, cez ktorý mala prehodený kus priehľadnej látky posiatej trblietkami. Dokonalé telo slávnej hviezdy telenoviel tak mohli ruskí fanúšikovia obdivovať zo všetkých strán. Aj ďalší kostým – zlatý, ktorý jej tesne obopínal krivky, opäť upriamoval pozornosť na jej sexi postavičku. Marcové koncerty 41-ročnej hviezdy si už vychutnali obyvatelia Petrohradu, Rostova či Krasnodaru, v nedeľu ju čaká v Moskve ešte druhý koncert.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Не злите #NataliaOreiro «ДАВАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ» Видео @__el_al__

Príspevok, ktorý zdieľa Natalia Oreiro (@natalia_oreiro_world),

Ako 24-ročná, v roku 2001, sa Natalia Oreiro vydala za rockera Ricarda Molla, ktorý je od nej straší o dvadsať rokov. V roku 2012 priviedla herečka na svet svoje prvé a jediné dieťa, syna Merlina. Krátko pred pôrodom sa telenovelová hviezda nechala odfotografovať nahá pre organizáciu Greenpeace. S ňou herečka spolupracuje dlhé roky, podobne ako s organizáciou UNICEF. Pre ňu si zasa zapózovala s malým synom. S manželom žije dodnes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Moskva #Natalia Oreiro

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...