Rita Wilson má vlastnú hviezdu a sexy muža! Aj podľa Julie Robertsovej

Americká herečka, speváčka a producentka Rita Wilson získala vlastnú hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy.

01.04.2019 00:00
debata
Herečka Rita Wilson (vľavo) a jej dobrá... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Rita Wilson Honored with a Star on Herečka Rita Wilson (vľavo) a jej dobrá kamarátka Julia Roberts.Hollywood Walk of Fame Herečka Rita Wilson (vľavo) a jej dobrá kamarátka Julia Roberts.

Šesťdesiatdvaročnú Wilson prišiel na slávnostnom odhalení v piatok podporiť jej manžel Tom Hanks i rodinná priateľka Julia Roberts. Tá ju označila za ženu so „superschopnos­ťami“.

V príhovore svoje zákonitú polovičku ocenil aj Hanks, ktorý svoju hviezdu na slávnom chodníku v Los Angeles dostal už v roku 1992. S Wilsonovou tvoria manželský pár ešte dlhšie. Vzali sa v roku 1988 a ich manželstvo sa označuje za najtrvácnejšie v hollywoodskom šoubiznise.

S Juliou Robertsovou sa obaja hereckí partneri kamarátia už roky: Počas príhovoru vyzdvihla to, čo majú s Wilsonovou spoločné. „Mala som dosť šťastia na to, aby som ju mohla dostatočne spoznať a zistiť, že obe nás spája oddanosť našim matkám, nekonečná radosť z rodiny a tiež to, že obe máme fakt sexi manželov,“ komentovala s úsmevom Roberts, ktorá sa na akciu obliekla do zeleného nohavicového kostýmu a bola neprehliadnuteľná. Samotná Wilson zvolila šaty s výraznými trblietavými dekoratívnymi detailmi a pôsobila mladistvo a sexy.

zväčšiť Herečka Rita Wilson pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Rita Wilson pózuje fotografom na Hollywood Walk of Fame v Los Angeles. Herečka Rita Wilson pózuje fotografom na Hollywood Walk of Fame v Los Angeles.

Rita Wilson je známa napríklad zo snímok Bezsenné noci v Seattli (1993), Teraz a potom (1995), Všade samé zvončeky (1996), Psycho (1998), Nevesta na úteku (1999), Náš príbeh (1999) či Nejako sa to komplikuje (2009). Venuje sa tiež produkcii a účinkuje na Broadwayi. Ako speváčka má na konte niekoľko albumov. S Hanksom má už dospelých synov Chestera a Trumana.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chodník slávy #hviezda #rodina #Julia Roberts #Tom Hanks #Rita Wilson

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...