Mohla byť popová hviezda, ale sestra jej to pokazila! Elle Fanning sa posťažovala

Krásna blondínka Elle Fanning je vyhľadávanou herečkou. Ale jej kariéra sa mohla vyvíjať inak.

02.04.2019 10:11
Herečka Elle Fanning v kreácii Miu Miu. Foto: ,
Herečka Elle Fanning v kreácii Miu Miu.
debata

„Rada som spievala, keď som vyrastala. Takže moja voľba bola – popová hviezda alebo herečka. Keď som bola malé dieťa, predvádzala som rôzne šou na skladby Pussycat Dolls, Gwen Stefani a Fergie, tancovala som a spievala celý čas,“ opísala pekná blondínka. Ale jej umenie sa nestretlo v okolí so všeobecným nadšením, najmä jej sestra Dakota bola citlivá na hluk. „Moja sestra na mňa vždy strašne kričala, aby som prestala, pretože celý čas som spievala strašne nahlas,“ opísala v rozhovore pre magazín „PorterEdit“.

Len 20-ročná blondínka sa vydala v hereckých šľapajach svojej staršej sestry Dakoty Fanning (25), pred kamerou stála už ako 3-ročná, kedy stvárňovala pred kamerami svoju sestru. Skúsila to aj v modelingu, ale herecká kariéra stále napredovala. Vo svojich 20-tich rokoch má na svojom konte vyše 30 filmových úloh, objavila sa aj v niekoľkých seriáloch.

Herečka Dakota Fanning v kreácii Christian Dior... Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Herečka Dakota Fanning v kreácii Christian Dior Haute Couture. Herečka Dakota Fanning v kreácii Christian Dior Haute Couture.

Ako dodala so smiechom v spomínanom rozhovore, veľmi dúfa, že jej hudobná kariéra môže vyjsť. „Možno by som si konečne mohla kúpiť vlastný dom v Londýne.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spev #Elle Fanning

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...