Som silná a krásna! Komička Amy Schumer sa pýši tehotenským bruškom

Komička a herečka Amy Schumer sa teší na narodenie svojho prvého potomka, ktorého otcom je jej manžel, šéfkuchár Chris Fischer.

03.04.2019 00:00
Amy Schumer Foto: ,
Herečka Amy Schumer.
debata

37-ročná blondínka sa ako budúca mamička cíti „silná a krásna“, čo zverejnila aj na svojom Instagrame, kde sa pochválila poriadne zaguľateným bruškom. Svoje mamičkovské telo ukázala v spodnej bielizni, čím naplno zabodovala u svojich fanúšikov. Tých má hviezda komédií ako Som sexy či Dámska jazda na svojom Instagrame takmer 9 miliónov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Feeling strong and beautiful today #didntpuke

Príspevok, ktorý zdieľa @ amyschumer,

Amy Schumer pred časom prezradila aj to, že trpela nadmernými tehotenskými nevoľnosťami, čo bol dôvod, prečo bola nútená zrušiť svoje plánované vystúpenia po USA, keďže nemohla ani cestovať lietadlom. Zároveň dodala, že napriek týmto nepríjemnostiam sú ona aj dieťatko v poriadku. „Som v treťom trimestri a stále trpím nevoľnosťami.“

Rodáčka z New Yorku je okrem spomínaných komédií známa napríklad z vlastnej komediálnej show Inside Amy Schumer (2013), za ktorú získala v roku 2015 cenu Primetime Emmy. Predstavila sa napríklad aj v komédii Vykoľajená (2015), pre ktorú napísala aj scenár. Vďaka tejto snímke ju nominovali na Zlatý glóbus.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Amy Schumer

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...