Ďalší radikálny krok zo strany vojvodkyne Meghan a princa Harryho

Už majú samostatný instagramový účet! Vojvodkyňa Meghan a princ Harry na ňom pred pár hodinami privítali svojich fanúšikov, ktorých sa medzičasom nazbieralo 2,1 milióna.

03.04.2019 09:22
Meghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan a princ Harry.
debata

"Vítame vás na našom oficiálnom Instagrame, tešíme sa, že budeme s vami zdieľať povinnosti, ktoré nás poháňajú vpred, veci, ktoré podporujeme, dôležité zdelenia a takisto upriamovať pozornosť na kľúčové problémy. Ďakujeme za vašu podporu a vítame vás na @sussexroyal, Harry a Meghan. K prvému príspevku pripojili niekoľko fotografií z udalostí, ktoré boli pre nich dôležité.

Už čoskoro čaká dvojicu sťahovanie z Kensingtosnkého paláca, ktorý doposiaľ zdieľali s Kate a Williamom. Oficiálne sťahovanie páru potvrdil Kensingtonslý palác ešte v novembri. Ako nové bydlisko si vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu zvolili rezidenciu Frogmore Cottage, ktorá je súčasťou areálu hradu Windsor na západ od britskej metropoly. Odídu tak z domu zvanom Nottingham Cottage na pozemku Kensingtonského paláca v západnom Londýne.

So vznikom instagramového účtu „sussexroyal“ sa objavili aj zmeny na instagramovej stránke „kensingtonroyal“. Fotografia štvorice – médiami označovanej ako „Veľká štvorka“ – princov Williama, Harryho a ich manželiek, bola vymenená za rodinnú fotografiu princa Williama a vojvodkyne Kate v spoločnosti ich troch detí. Stránka „kensingtonroyal“ je už opísaná ako oficiálny instagramový účet vojvodu a vojvodkyne z Cambridge.

TV Pravda: Meghan čaruje s módou! Pozrite si vo videu premeny tehotnej vojvodkyne.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...