Magic Mike? Skôr Magic pupok! Zdá sa, že herec Tatum vyšiel trošku z formy

Nie, nebudeme tvrdiť, že postava muža, manžela a otca, by mala vyzerať ako z kulturistického časopisu. Ak ste však hollywoodsky herec, ktorého preslávila rola do pol pása hore bez, potom si zmenu všimne asi každý.

04.04.2019 00:00
debata
zväčšiť Herec Channing Tatum počas dovolenky v Mexiku... Foto: Profimedia/Warner Bros.
Channing Tatum Herec Channing Tatum počas dovolenky v Mexiku na zábere paparazzov (vpravo) a na zábere z filmu Magic Mike XXL.

Reč je v tomto prípade o hollywoodskom fešákovi Channingovi Tatumovi – hviezdy niekoľkých tanečných hitov, filmu 21 Jump Street, ale najmä dvojice filmov o skupine striptérov Magic Mike.

Tatum, ktorý má dnes 38 rokov, sa v mladosti ako striptér a živil, takže pre rolu fešného a vyšportovaného tanečníka, ktorý balamutí ženám hlavy na divokých vystúpeniach, bol priam stvorený.

Ale od nakrúcania druhého filmu už uplynulo pár rokov a dnes je z 38-ročného Tatuma urastený otecko so zaobľujúcim sa bruškom. Potvrdili to aj momentky paparazzov z mexického letoviska Cabo v San Lucas.

Herec tam dovolenkoval počas uplynulých dní v spoločnosti kamaráta, hudobníka Adama Levina a jeho manželky Behati Prinsloo. Kým tento párik priniesol so sebou svoje dve ratolesti, Tatum mal počas dovolenky v starostlivosti svoju dcérku Everly.

O tú sa striedavo starajú s dnes už bývalou manželkou Jennou Dewanovou. Hoci dvojica nie je oficiálne rozvedená, obaja už majú nových partnerov a čakajú na finálny verdikt rozvodového súdu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Magic Mike #Channing Tatum #Telo #zmena

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...