Meghan kontra jej filmová dvojníčka! Ktorá je ako kráľovská nevesta krajšia?

Pozrite si herečku Tiffany Smith, ktorá vo filmovej novinke stvárni nevestu Meghan Markleovú.

04.04.2019 00:00
princ Harry Foto: ,
Princ Harry sa v dobotu oženil s herečkou Meghan Markleovou.
debata

Po filme Harry & Meghan: A Royal Romance prichádza televízia Lifetime s pokračovaním. Aktuálne už televízia zverejnila prvú ukážku pripravovanej snímky Harry & Meghan: Becoming Royal. V ukážke sa predstavila herečka Tiffany Smith, ktorá stvárňuje Meghan aj Charlie Field, predstaviteľ Harryho. V snímke hrá aj Jordan Whalen (princ William) a Laura Mitchell ako Kate Middleton.

Ako pred časom informovala televízia, príbeh sa točí okolo radostí a výziev ich spoločného života počas prvých rokov manželstva uprostred kráľovskej rodiny. Produkcia snímky oštartovala koncom februára vo Vancouveri. V zverejnenej ukážke je krátky záber aj na Meghan v jej svadobných šatýách, ako sa obzerá pred zrkadlom.

Princ Harry odvádza Meghan Markleovú v šatách z... Foto: Reuters, POOL
Princ Harry odvádza Meghan Markle Princ Harry odvádza Meghan Markleovú v šatách z dielne dizajnérky Clare Waight Kellerovej z ateliéru Givenchy.

Nová herecká dvojica stvárňujúca vojvodkyňu Meghan a princa Harryho nahradila tú predošlú – Parisu Fitz-Henleyovú a Murraya Frasera, ktorí podľa vyjadrení televízie neboli pre čas nakrúcania pokračovania dostupní. Hlasy filmovému princovi Harrymu a Meghan v predošlej snímke prepožičala herecká dvojica Marek Fašiang a Janka Lieskovská.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan #Harry & Meghan: Becoming Royal

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....