Britney skončila na klinike! Dohnalo ju tam otcovo podlomené zdravie

Otec je pre ňu jeden z najdôležitejších ľudí v živote. Aj preto nesie speváčka Britney Spears jeho zdravotné problémy veľmi ťažko.

04.04.2019 17:07
Speváčka Britney Spears na archívnom zábere. Foto: ,
Speváčka Britney Spears na archívnom zábere.
debata

Americké médiá informovali o tom, že Spearsovú hospitalizovali v nešpecifikovanom zariadení pre jej destabilný mentálny stav. Mal ho vyvolať komplikovaný stav Spearsovej otca, ktorý sa nedávno podrobil operácii, no jeho stav sa nezlepšuje.

Už v januári blondínka informovala prostredníctvom oficiálneho vyhlásenia, že si berie prestávku pre otcovu chorobu, aby mohla v náročných chvíľach byť po jeho boku a pomôcť mu s rekonvalescen­ciou. Jamiemu Spearsovi, ktorý údajne prekonal prasknutie hrubého čreva, sa ani po operačných zákrokoch stav nezlepšil. „Jeho stav je pomerne vážny a nezlepšuje sa,“ citoval portál TMZ.com nemenovaný zdroj z okolia speváčky.

Britney Spears sa údajne prihlásila na kliniku minulý týždeň a mala by na nej pobudnúť nasledujúcich tridsať dní. Cieľom je vraj eliminovať stres a depresívne stavy a získať vnútornú rovnováhu, ktorú narúšajú ťažké okolnosti.

Spearsovej otec Jamie bol práve tým človekom, ktorý stál pri svojej dcére v čase jej nervového zrútenia a psychického kolapsu pred pár rokmi. Médiá tvrdia, že po sérii škandálov vtedy prevzal nad speváčkou ochranu (aj poručníctvo) a pomohol jej s tým, aby život vrátili do normálnych koľají.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it’s important to always put your family first… and that’s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We’re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #zdravie #psychológ #otec #Britney Spears #klinika

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...