Jennifer Lopez o snúbencovi: Je to človek, s ktorým môžem rásť ďalej

Posledné dni sa všetko krútilo okolo točenia nového filmu, ale speváčka a herečka Jennifer Lopez si našla čas aj na interview v rádiu.

05.04.2019 10:00
debata
Bývalý športovec Alex Rodriguez a jeho... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Bývalý športovec Alex Rodriguez a jeho partnerka - speváčka Jennifer Lopez. Bývalý športovec Alex Rodriguez a jeho partnerka - speváčka Jennifer Lopez.

Štyridsaťdeväťročná latino diva sa v rádiovej šou Morning Mash Up vyznala z lásky k svojmu partnerovi Alexovi Rodriguezovi, ktorý ju len nedávno požiadal o ruku. Následne sa objavili klebety bulváru, podľa ktorých má Lopezovú podvádzať a udržiavať intímnu komunikáciu s viacerými ženami.

„Je skvelé mať po boku partnera, ktorý je najlepší priateľ a pri ktorom môžete veci budovať ďalej,“ komentovala Lopez tému Rodrigueza, aby sa vyjadrila k bulvárnym klebetám. „Myslím si, že všetci potrebujeme pri sebe človeka, ktorý sa snaží byť najlepšou možnou verziou seba samého a zároveň sa snaží ďalej rásť,“ pokračovala Lopez.

S Rodriguezom sa dali dohromady pred vyše dvoma rokmi a odvtedy sú nerozlučnou dvojicou, ktorá si verejne vyjadruje svoje city a lásku. Prispieva k tomu nepochybne aj fakt, že Lopezovú sleduje na Instagrame vyše 90 miliónov fanúšikov a ona s nimi zdieľa časť svojho súkromia.

Štyridsaťtriročný bývalý športovec žije aj s Lopezovou v Los Angeles, ale v čase nakrúcania snímky Hustlers sa na čas presťahoval do New Yorku, kde práce prebiehajú. Dvojica už spoločne aj podniká a nedávno sa objavili tiež reklamné zábery z kampane na slnečné okuliare Quay Australia. V nej účinkovali partneri spoločne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Jennifer Lopez #rozhovor #partner #Alex Rodríguez #snúbenec

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...