Meghan a Harry sa odsťahovali z Londýna! Ešte predtým si dopriali poriadny luxus

Princ Harry a jeho manželka, vojvodkyňa Meghan, to stihli! Tesne pred narodením ich prvého potomka sa presťahovali, ich domovom je už Windsor.

05.04.2019 12:35
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu.
debata (4)

„Vojvoda a vojvodkyňa sa z Kensingtonského paláca presťahovali do ich nového domova. Pár teraz žije vo Windsore, v rezidencii Frogmore Cottage, ktorá prešla renováciou,“ informovala svojich divákov televízia ITV. Rezidencia Frogmore Cottage ležiaca v blízkosti honosnejšieho Frogmore House v areáli hradu Windsor je dvojposchodová budova so štukovou omietkou. Názov tohto sídla odvodený od anglického označenia pre žabu údajne odkazuje na veľké množstvo týchto obojživelníkov, ktoré sa vyskytovali v bažinatej oblasti pri neďalekom toku rieky Temže. Windsor je od centra Londýna vzdialený 32 kilometrov.

Frogmore Cottage - nový domov princa Harryho a... Foto: Profimedia
Frogmore Cottage Frogmore Cottage - nový domov princa Harryho a jeho manželky.

Ako informuje „The Mirror“, ich nový domov prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, ktorá mala stáť 3 milióny libier. „Vojvodkyňa sa o rekonštrukciu a renováciu domu extrémne zaujímala, pretože túži po ideálnom domove pre ňu, jej manžela a ich dieťa,“ píše denník.

Ako ďalej informuje denník The Sun, robotníci pracovali v uplynulých týždňoch na dome veľmi intenzívne a za každého počasia. Rekonštrukcia sa napriek tomu pretiahla, pár sa mal pôvodne do nového domova sťahovať už v marci. Zvlášť náročné podľa denníka boli práce vo vnútri interiéru, išlo o špeciálne požiadavky páru smerom k dizajnérom. Podľa BBC si vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu najali služby dizajnérky Vicky Charles. Frogmore Cottage je kráľovskou rezidenciou od roku 1792. V roku 1923, rodičia kráľovnej Alžbety II., strávili práve vo Frogmore Cottage ich medové týždne.

Harry a Meghan doteraz bývali v dome zvanom Nottingham Cottage na pozemku Kensingtonského paláca v západnom Londýne. Palác je tiež domovom rodiny Harryho staršieho brata Williama, ktorý má s vojvodkyňou Kate tri deti.

Ako informuje Daily Mail, tesne pred sťahovaním ešte manželia strávili tri dni na spoločnej dovolenke vo vychytenom 5-hviezdičkovom hoteli Heckfield Place v Hampshire. Manželia si prenajali najluxusnejší apartmán, ktorý hotel ponúka a v ktorom noc stojí 10 000 libier. Hotel uprostred prírody je vyhľadávaným útočiskom hviezd – patrí k obľúbeným miestam oddychu herečky Liv Tyler či Cary a Poppy Delevingne. Harry a Meghan si podľa denníka vychutnávali prechádzky v okolí a takisto intímne večere v ich apartmáne, v ktorom sa nachádza aj štýlová jedáleň.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...