Lucie Bílá oslavovala! Ako zvodná Carmen s poriadne napumpovaným dekoltom

Speváčka Lucie Bílá je hviezdou muzikálu Carmen, ktorý sa v Hudobnom divadle Karlín práve dočkal svojej 400 reprízy.

06.04.2019 00:00
debata

Na divadelných doskách sa v predstavení objavila aj Lucie Bílá ako krásna Carmen. Neoslavoval sa však len úspech muzikálu – speváčku jej kolegovia aj partner prekvapili aj oslavou jej narodenín.

Temperamentná česká hviezda síce svoje 53. narodeniny oficiálne oslavuje až v nedeľu, oslavu v divadle si však užila v istom predstihu. Na pódiu ju ešte v sexi kostýme Carmen prekvapil obrovskou kyticou ruží jej partner, fitness tréner Radek Filipi. Speváčkin o 17 rokov mladší partner ju následne za potresku divákov odprevadil z pódia. Bílá počas oslavy, kedy sa pred ňou objavila aj červeno-biela poschodová torta, nešetrila úsmevmi.

Lucie Bílá po predstavení Carmen na pódiu s... Foto: Profimedia
Lucie Bílá Lucie Bílá po predstavení Carmen na pódiu s partnerom.

Hoci vzťah speváčky a fitness trénera sa začal pomerne turbulente, dokonca sa dvojica rozišla, od jesene sú opäť spolu a pôsobia ako hrdličky. Speváčka vzťah priznala v lete 2017 slovami: "Život je krásny, keď má človek lásku a on bol taký trpezlivý, že ma prehovoril. Ale trvalo mu to veľmi dlho,“ povedala pre Top Star magazín televízie Prima hviezda, ktorá má za sebou dve neúspešné manželstvá.

Bílá má syna Filipa, ktorého v roku 1995 porodila svojmu vtedajšiemu partnerovi, Petrovi Kratochvílovi. V roku 2002 sa Bílá vydala za hudobníka Stanislava Penku, v roku 2006 sa jej druhým manželom stal spevák Václav Noid Bárta, o dva roky po svadbe však ohlásili rozchod.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #Lucie Bílá #Carmen

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...