Willisove manželky spolu! Súčasná aj bývalá vzali rodinu do exotiky

Z prvého manželstva s herečkou Demi Mooreovou má herec Bruce Willis tri dospelé úspešné dcéry. V tom druhom sa jeho manželke Emme Hemingovej narodili ďalšie dve dievčatká.

07.04.2019 00:00
debata
Herec Bruce Willis a jeho manželka Emma Heming... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Bruce Willis a jeho manželka Emma Heming na archívnom zábere. Herec Bruce Willis a jeho manželka Emma Heming na archívnom zábere.

Bývalá modelka a herečka, ktorá oslávila pred časom okrúhle štyridsiate narodeniny, je matkou sedemročnej Mabel a štvorročnej Evelyn. Práve tú staršiu, ktorá len pred troma dňami oslavovala svoje narodeniny, vzala aj do spoločnosti počas nedávnej benefície Room to grow.

Dlhonohá brunetka Emma a jej sedemročná Mabel pózovali fotografom spoločne a treba dodať, že štvrté dieťa hollywoodskeho herca je už celkom zbehlé pred objektívmi. Ktohovie, možno ho čaká presne také isté detstvo a dospievanie ako v prípade tria dcér od Demi Mooreovej – Rumer, Tallulah a Scout.

Hoci v spoločnosti sa dnes už 64-ročný herec neukazuje až tak často, podobne ako jeho manželka Emma. Na výnimočne príležitosti vždy ukazujú rodinnú súdržnosť a spolupatričnosť. To platí dokonca aj v prípade vzťahu s exmanželkou Demi.

Nie je to tak dávno, čo sa Willis spoločne s druhou manželkou Emmou objavil bok po boku exmanželky, keď podporovali svoju najstaršiu dcéru Rumer v tanečnej šou Dancing with the stars. A stretávajú sa aj na rodinných oslavách či počas sviatočných chvíľ roka a dovolenkách.

Na Instagrame Emmy Hemingovej sa len pred vyše týždňom objavili fotografie z výletu na ostrov Turks & Caicos, kde s Willisovcami spoločne dovolenkovali dcéry z prvého manželstva s herečkou Demi Mooreovou a rodinnými priateľmi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We celebrated a birth, love, and life in our happy place #loverules #familytime #parrotcay #springbreak2019

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Heming Willis (@emmahemingwillis),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

OMG we’re all looking at the camera and being somewhat normal. Must post! #springbreak2019 #birthdayfun

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Heming Willis (@emmahemingwillis),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #rodina #dcéra #Bruce Willis #Emma Heming #súdržnosť

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...