Serena Williams zrejme prezradila pohlavie bábätka vojvodkyne Meghan

37-ročná tenisová hviezda je dobrou kamarátkou tehotnej manželky britského princa Harryho. Pred kamerami si nedala pozor na jazyk.

06.04.2019 18:54
Meghan Foto:
Vojvodkyňa Meghan počas osláv Dňa Britského spoločenstva národov na návšteve "Canada House" v Londýne.
debata (3)

Zúčastnila sa aj na jej baby-shower párty, ktorá sa konala vo februári v New Yorku a na ktorú si manželka princa Harryho pozvala niekoľko blízkych priateliek, okrem iných aj Amal Clooneyovú.

Serena Williams dostala v rozhovore pre E! News otázku, aké rady dáva budúcim mamičkám. Serena im prostredníctvom živého vysielania odkázala: „Akceptujte chyby a neočakávajte, že vo všetkom budete perfektné. Ženy dostávajú samé seba pod obrovský tlak,“ povedala v rozhovore.

Tenistka Serena Williamsová a jej manžel Alexis... Foto: SITA/AP, Toby Melville
Serena Williamsová, Alexis Ohanian Tenistka Serena Williamsová a jej manžel Alexis Ohanian na svadbe princa Harryho.

Následne opísala situáciu, do ktorej sa dostala: „Moja kamarátka je teraz tehotná a hovorí: ‚Moje dieťa bude rodiť to a ono‘. A ja sa na ňu len pozriem a poviem: ‚Nie, ona to robiť nebude‘. Práve slovíčko "ona“ okamžite zerezonovalo v médiách. Hoci Serena Williams nepovedala v rozhovore priamo meno vojvodkyne Meghan, americké a britské médiá okamžite začali špekulovať o manželke princa Harryho. Tá by mala svojho potomka priviesť na svet koncom apríla a vzhľadom na fakt, že slávna tenistka je jej blízkou priateľkou, pohlavie bábätka zrejme pozná. Či sa do kráľovskej rodiny napokon naozaj narodí dievčatko sa dozvieme už čoskoro.

Williams je sama mamou 19-mesačnej dcéry Alexis Olympie, ktorej otcom je tenistkin manžel, Alexis Ohanian. Dcérkou sa slávna športovkyňa hrdo pýši aj na svojom Instagrame, na ktorom má vyše 10 miliónov nasledovateľov. Ale instagramový účet má už aj jej ani nie dvojročná dcérka. Mama jej ho založila len 12 dní po jej narodení.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Serena Williams #vojvodkyňa Meghan

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...