Vojvodkyňa Meghan nechce pri pôrode mužov v plášťoch

Ako budúci rodičia si museli naplánovať množstvo detailov týkajúcich sa príchodu ich potomka na svet.

09.04.2019 00:00
Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan Foto: ,
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na oslavách Dňa Britského spoločenstva národov vo Westminsterskom opátstve.
debata

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan to majú o to náročnejšie, že sú pod neustálym drobnohľadom médií. Udržať tak niečo v tajnosti je naozaj náročné.

Lekári nemocnice svätej Márie, Alan Farthing a Guy Thorpe-Beeston, patria podľa britských médií k najlepším gynekológom v krajine, na svet priviedli potomkov princa Williama a vojvodkyne Kate – princa Georgea, princeznú Charlotte a princa Louisa. Na pôrod potomka vojvodkyne Meghan však dozerať nebudú, informuje o tom „Mail on Sunday“, ktorý cituje zdroj z okolia budúcich rodičov.

„Meghan sa vyjadrila, že nechce mať pri pôrode mužov v plášťoch. Bola neoblomná a presadila si svojich vlastných ľudí,“ opísal denník. Vojvodkyňa si podľa denníka zvolila k pôrodu ženu – lekárku, jej identita však známa nie je. Manželka princa Harryho dúfa v prirodzený pôrod bez zbytočných lekárskych zásahov.

Už pred niekoľkými týždňami prišli britské médiá so správou, že Meghan svoje dieťa neprivedie na svet v pôrodnici Lindo Wing v londýnskej nemocnici svätej Márie, kde svoje tri deti porodila vojvodkyňa Kate a kde prišli na svet aj princovia Harry a William. Do úvahy prichádzajú aj iné miesta, ktoré sa nachádzajú v blízkosti ich nového bydliska – Frogmore Cottage vo Windsore. V tejto súvislosti sa skloňovala pôrodnica Frimley Park vo vzdialenosti 24 kilometrov od rezidencie Frogmore Cottage. Ale Briti si môžu na miesto, kde príde kráľovský potomok na svet, aj staviť – podľa stávkovej spoločnosti Coral sú v hre aj iné miesta – napríklad Nemocnica princeznej Margaret, ale v hre je aj domáci pôrod.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #vojvodkyňa Meghan

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...