Dennis Quaid oslavuje 65! Vek zapiera pri partnerke mladšej o 30 rokov

Americký herec Dennis Quaid, ktorý 9. apríla oslavuje 65 rokov, nakrútil za viac ako štyridsať rokov svojej kariéry množstvo filmov.

09.04.2019 00:00
debata

Nie vždy mal ale šťastie na kvalitné úlohy. Jeden zo svojich najlepších výkonov podal v športovom dráme Víťazi a porazení (1999), zaujal aj v oscarovom thrilleri Traffic – Nadvláda gangov (2000). Nomináciu na Zlatý glóbus potom Quaid získal za rolu uzavretého homosexuála vo filme Ďaleko do neba (2002).

Dennis Quaid a jeho tretia manželka  Kimberly... Foto: Matt Sayles
Dennis Quaid Dennis Quaid a jeho tretia manželka Kimberly Buffington na zábere z roku 2011. Už sú rozvedení.

Rodák z Houstonu (1954) sa v mladosti venoval hudbe, hral na klavír a neskôr aj na gitaru. Štúdium dramatického umenia na univerzite nedokončil a koncom 60. rokov začal so starším bratom Randym vystupovať ako kabaretný komik. V Los Angeles sa Quaid presadzoval postupne. K jeho ďalším snímkam patrí Čeľuste 3, Great Balls of Fire! (Zaujal stvárnením speváka Jerryho Lee Lewisa), komédia Pasca na rodičov, sci-fi dráma Frekvencia alebo katastrofický thriller Deň potom.

Dennis Quaid a jeho priateľka, modelka Santa... Foto: Profimedia
Dennis Quaid Dennis Quaid a jeho priateľka, modelka Santa Auzina na spoločnej dovolenke v roku 2017.

V 90. rokoch sa herec vyliečil zo závislosti od kokaínu. Je tretíkrát rozvedený. Jeho druhou manželkou bola známa herečka Meg Ryan, s ktorou má syna Jacka, ktorý profesne kráča v stopách rodičov. S poslednou partnerkou, realitnou agentkou Kimberly Buffingtonovou, sa dočkali dvojčiat, ktoré im donosila náhradná matka. Ich manželstvo sa ale rozpadlo. Dennis Quaid však sám dlho nezostal a po jeho boku sa od roku 2016 objavuje blond modelka s exoticky znejúcim menom Santa Auzina. Kráska je od neho mladšia o 32 rokov. Náruživý športovec tiež rád vystupuje so svojou kapelou The Sharks.

Dennis Quaid  a jeho priateľka Santa Auzina v... Foto: Profimedia
Dennis Quaid Dennis Quaid a jeho priateľka Santa Auzina v Cannes.
debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #Dennis Quaid

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....