Madonna vystúpi vo finále pesničkovej súťaže Eurovízia v Tel Avive

Americká popová speváčka Madonna vystúpi v májovom finále Pesničkovej súťaže Eurovízie v izraelskom Tel Avive. Informovala o tom v noci na utorok tlačová agentúra DPA s odvolaním sa na vyhlásenie spoločnosti Number 10, ktorá sa zaoberá vzťahmi s verejnosťou.

09.04.2019 10:04
Malawi Madonna Foto: ,
Speváčka Madonna na zábere zo 16. júla 2018 - mesiac pred dovŕšením šesťdesiatky.
debata

Podľa danej spoločnosti 60-ročná Madonna zaspieva jeden zo svojich známych hitov a jednu skladbu z pripravovaného štúdiového albumu.

Firma zastupuje aj kanadsko-izraelského podnikateľa Sylvana Adamsa, ktorý údajne americkú hudobnú hviezdu pozval na finále súťaže Eurovízie, ktoré sa uskutoční 18. mája. Adams tiež vyplatí Madonne honorár vo výške 1,5 milióna dolárov za vystúpenie, ktorého súčasťou budú aj desiatky tanečníkov.

Organizátor podujatia, Európska vysielacia únia (EBU/UER), na požiadavku DPA o stanovisko k daným skutočnostiam bezprostredne nereagovala.

Na tohtoročnej súťaži Eurovízie sa zúčastňujú interpreti zo 41 krajín. Semifinále sú naplánované na 14. a 16. mája. Konanie súťaže v izraelskom hlavnom meste „zabezpečila“ izraelská speváčka Netta Barzilaiová, ktorá zvíťazila vo vlaňajšom ročníku v portugalskom Lisabone.

Proti konaniu súťaže v Izraeli sa medzičasom formou petície vyslovilo viac ako 50 predstaviteľov britskej kultúry, ktorí ako dôvod svojej výzvy na bojkot uviedli situáciu v Palestíne a s ňou súvisiacu politiku Izraela.

debata chyba
Viac na túto tému: #Izrael #finále #Madonna #Eurovízia #vystúpenie #tel aviv

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...