Hviezda z Twilightu dojčí takmer dvojročnú dcéru: Kritika či otázky? Nerieši!

Je celkom zjavné, že herečka Nikki Reed je fanúšičkou dojčenie. A jej dcérka Bodhi rovnako. Slávna mama ju dojčí aj napriek tomu, že dievčatko má vyše 20 mesiacov.

11.04.2019 08:00
debata
Nikki Reed počas charitatívnej akcie... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
"To the Rescue: Saving Animal Lives" Gala and Fundraiser Nikki Reed počas charitatívnej akcie "To the Rescue: Saving Animal Lives" v Los Angeles.

Reed sa síce k svojmu súkromiu nevyjadruje často, ale iba pred pár dňami urobila výnimku práve v prípade jej materskej starostlivosti. Na Instagrame sa vyjadrila k tomu, prečo stále dojčí svoju ratolesť.

„Často dostávam otázky, kedy plánujem skončiť,“ napísala pod fotografiu, na ktorej drží v náručí dieťa a ponúka mu materské mlieko. „Ak mám byť úprimná, nemám predstavu, ako dlho ona a ja budeme spolu na tejto ceste. Nechávam sa viesť práve mojou dcérou a ona mi hovorí, čo presne potrebuje,“ pokračovala Reed.

„Po roku mixovania, pretláčania a odšťavovania som si uvedomila, že moja dcéra nemá rada tie kašovité detské jedlá. Divočina, však,“ uviedla herečka. Prezradila tiež, že od kašovitých jedál preskočili rovno k malým porciám zeleniny a iných pokrmov a tie dopĺňajú práve materským mliekom.

Aj preto odkázala všetkým mamičkám, nech sa riadia svojím inštinktom. „Čokoľvek robíte, robíte to dobre,“ vyhlásila. „Každé dieťa je na svojej vlastnej ceste v robení veci tak, ako ich robiť potrebuje. Našou prácou je len veriť inštinktu, zhovárať sa s inými mamami a nechať sa niesť prúdom,“ dodala ešte Nikki Reed, ktorá je vydatá za kolegu Iana Somerhaldera.

Tridsaťročnú herečku si pamätajú diváci najmä z filmovej série Twilight, od pôrodu dcérky nenakrútila žiaden nový film.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Instagram #dojčenie #matka #Nikki Reed

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...