Jennifer Lopez o snúbencovej nevere: Viem, aká je pravda, poznám ho!

K bulvárnym klebetám sa doposiaľ priamo nevyjadrovala. Doposiaľ. Speváčka Jennifer Lopez prehovorila ohľadom údajnej nevery svojho snúbenca Alexa Rodrigueza.

12.04.2019 08:30
debata
Alex Rodriguez a Jennifer Lopez prišli na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Alex Rodriguez a Jennifer Lopez prišli na vyhlásenie cien spoločne. Speváčka Jennifer Lopez prišla v šatách Versace. Alex Rodriguez a Jennifer Lopez prišli na vyhlásenie cien spoločne. Speváčka Jennifer Lopez prišla v šatách Versace.

Ako píše portál People.com, latino hviezda mlčala niekoľko týždňov po tom, čo sa na Twitteri objavili obvinenia niekdajšej športovej hviezdy Josého Canseca. Ten totiž verejne obvinil Rodrigueza, že udržiava románik s jeho exmanželkou Jessicou a podvádza tak Lopezovú.

„Vie to úbohé dievča, že ju podvádza s mojou ex Jessicou? Nemá ani poňatia, kto ten človek je,“ komentoval na Twitteri zásnuby dvojice Canseco. „Bol som na návšteve u mojej ex pred pár mesiacmi, keď jej Alex Rodriguez volal na mobil. Prestaň byť s..č Rodriguez a nepodvádzaj Jennifer Lopezovú,“ napísal ešte na sociálnej sieti José Canseco.

Ani Rodriguez a ani jeho slávna snúbenica sa k týmto slovám nevyjadrili. Štyridsaťdeväťročná speváčka, ktorá momentálne nakrúcu drámu Hustlers, prehovorila až v stredu počas návštevy v rádiovej rannej šou.

„Nezáleží mi na tom. Viem, aká je pravda,“ vyhlásila Lopez. „Viem, aký človek je Alex. A on vie, aký človek som ja,“ dodala ešte hviezda.

Čo sa týka údajnej nevery, na Rodriguezovu obhajobu sa postavila aj samotná Jessica Canseco. Tá uviedla, že obvinenia jej exmanželka sú úplne vymyslené a že s bývalou bejzbalovou hviezdou nikdy nemala pomer. „Poznám Alexa veľa veľa rokov a skoro päť rokov som ho nevidela,“ uviedla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #nevera #Jennifer Lopez #Alex Rodríguez #obvinenia

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...