Krásna Bellucci s milencom znovu v spoločnosti: Vyzerajú ako dvojčatá!

Dlhé roky ju nebolo vídať v mužskej spoločnosti. Dokonca sa niektorí domnievali, že herečka Monica Bellucci zostane po rozvode s exmanželom Vincentom Casselom sama. Ale chyba!

12.04.2019 00:39
debata
Herečka Monica Bellucci a jej partner Nicolas... Foto: Profimedia
Herečka Monica Bellucci a jej partner Nicolas Lefebvre na akcii Clash De Cartier. Herečka Monica Bellucci a jej partner Nicolas Lefebvre na akcii Clash De Cartier.

Talianska kráska, ktorá patrí medzi legendárne zvodkyne filmového plátna, sa už bezmála dva roky stretáva s francúzskym umelcom Nicolasom Lefebvreom. A poslednú dobu ho začala vodiť aj do spoločnosti.

Začiatkom marca to bola prehliadka značky Chanel, kde sa 54-ročná Bellucci objavila po boku bonvivána s dlhými vlasmi a bradou Tarzana a eleganciou britského dandyho. Lefebvre, ktorý pracuje ako scénograf a vizuálny umelec, bol po boku príťažlivej herečky neprehliadnuteľný.

Znovu sa dvojica objavila v spoločnosti v stredu večer, konkrétne opäť v Paríži, kde sa konala akcia slávneho klenotníctva Cartier. Tmavovláska oblečená do bieleho nohavicového kostýmu, jej partner po boku v čiernom obleku s bielou košeľou. Dvojica ochotne zapózovala fotografom a potom sa už vybrala do útrob budovy, kde sa podujatie konalo.

zväčšiť Herec Vincent Cassel a jeho manželka Tina... Foto: SITA/AP, Flavio Lo Scalzo
Herec Vincent Cassel a jeho manželka Tina Kunakey na archívnom zábere. Herec Vincent Cassel a jeho manželka Tina Kunakey na archívnom zábere.

Hviezda filmov Malena či Matrix Reloaded je matkou dvoch dcér, ktorých otcom je už spomenutý Cassel. O obe sa rodičia starajú striedavo, ale väčšinu času žijú s matkou. Objavili sa už aj odkazy z blízkeho okolia Bellucciovej, že dcérky si rýchlo zvykli na nového „otčima“ a vychádzajú s ním veľmi dobre. Cassel, ktorý bol manželom talianskej herečky štrnásť rokov sa znovu oženil s modelkou Tinou Kunakeyovou a momentálne tiež čakajú prírastok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #milenec #Monica Bellucci #párty #Nicolas Lefebvre

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....