Meghan nepôjde cestou ako Kate! Po pôrode nebude pózovať s bábätkom

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan chcú uchovať príchod svojho prvého potomka "v súkromí". Vo štvrtok to oznámil Buckinghamský palác. Dieťa sa má narodiť ešte v apríli.

11.04.2019 16:00
Meghan, Kate Foto: ,
Vojvodkyňa Kate a vojvodkyňa Meghan na oslavách Dňa Britského spoločenstva národov vo Westminsterskom opátstve.
debata

Takýto scenár by bol v kontraste s narodením troch potomkov Harryho brata princa Williama a jeho manželky Kate. Tí svoje bábätká ukázali svetovým médiám ihneď po pôrode. „Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sú veľmi vďační za láskavosť, ktorú dostávajú od ľudí z celého Spojeného kráľovstva i zo sveta, a pripravujú sa na príchod dieťaťa,“ uviedol Buckinghamský palác vo vyhlásení.

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge pózujú so synčekom, ktorý prišiel na svet v pondelok 23. apríla. Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge pózujú so synčekom, ktorý prišiel na svet v pondelok 23. apríla.

„Ich kráľovské výsosti dospeli k osobnému rozhodnutiu uchovať plány okolo príchodu potomka v súkromí. Vojvoda a vojvodkyňa sa tešia na zdieľanie týchto vzrušujúcich správ po tom, ako budú mať príležitosť udalosť osláviť súkromne ako nová rodina,“ oznámil Buckinghamský palác. Niektoré britské médiá informovali, že kráľovský pár zvažuje pôrod v domácom prostredí, čím by takisto došlo k porušeniu tradície; všetky tri deti Williama a Kate prišli na svet v súkromnom krídle Nemocnice sv. Márie v Londýne.

Manželia sa už stihli z Lonýna, z Kensingtonského paláca, presťahovať do ich nového domova. "Pár teraz žije vo Windsore, v rezidencii Frogmore Cottage, ktorá prešla renováciou,“ informovala pred pár dňami svojich divákov televízia ITV. Rezidencia Frogmore Cottage ležiaca v blízkosti honosnejšieho Frogmore House v areáli hradu Windsor, je dvojposchodová budova so štukovou omietkou. Windsor je od centra Londýna vzdialený 32 kilometrov.

TV Pravda: Meghan čaruje s módou! Pozrite si vo videu premeny tehotnej vojvodkyne.

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...