Detaily z výpovede Heardovej o ex Deppovi! Kopal ju, menil sa na monštrum

Bola to veľká láska. Aspoň to tak vyzeralo. Potom sa však manželia Amber Heard a Johnny Depp rozviedli a herečka obvinila svojho partnera z opakovaného násilia. Ten reagoval súdnou žalobou.

12.04.2019 11:20
debata
Manželia Johnny Depp a Amber Heard na archívnom... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Johnny Depp a Amber Heard Manželia Johnny Depp a Amber Heard na archívnom zábere.

Obvinenia o tom, že Depp ponižoval a niekoľkokrát fyzicky napadol Heardovú sa objavila v médiách pred časom, ale potom už zapĺňali stránky len novinky o tom, ako reaguje samotný Depp. Všetko poprel a žiadal od hollywoodskej herečky odškodné za poškodenie dobrého mena.

Tridsaťdvaročná herečka opísala pred súdom svoje zážitky so slávnym hercom a tie unikli zo súdnych dokumentov do magazínu The Post. „Zhruba po roku nášho vzťahu som sa stala svedkom toho, že Johnny začal užívať drogy a alkohol. V niektorých prípadoch, keď užil obe, ilegálne narkotiká aj lieky na predpis, musela som pre neho zháňať zdravotnú službu,“ uviedla v dokumentoch He­ard.

„Kedykoľvek tie veci bral, bála som sa o nás oboch. Stala sa z neho úplne iná osoba, často násilná a deziluzórna,“ komentovala Heard počínanie svojho expartnera. V súdnych dokumentoch tiež uviedla, že túto „verziu“ herca nazvali obaja spolu „Monštrum Johnny“.

Hviezda filmu Aquaman tiež uviedla, že herec si často nepamätal, čo robil, keď sa prebral zo stavu drogového opojenia alebo stavu pod vplyvom liekov. „Pretože som milovala Johnnyho, verila som mnohým jeho sľubom, že sa polepší a že sa to zmení. Mýlila som sa.“

Zo súdnych dokumentov, ktoré cituje The Post, tiež vyplýva, že herec údajne urobil manželke žiarlivostnú scénu, keď mala nakrúcať s kolegom Jamesom Francom romantický moment pred kamerami. Neskončilo však len pri hádke s vulgárnymi nadávkami, situácia vraj vyvrcholila na palube súkromného lietadla. Tam mal Johnny Depp hádzať do Heardovej predmety a kopnúť ju do chrbta tak silno, že spadla na zem – práve kvôli milostnej scéne s kolegom.

Obvinenia Heardovej obsahujú omnoho viac detailných opisov situácií, ktoré údajne s Deppom zažívala počas relatívne krátkeho manželstva. Samotný herec sa zatiaľ k materiálom zverejneným tento týždeň nevyjadril.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #láska #manželstvo #Johnny Depp #bitka #Amber Heard #násilie #konflikt #detail

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...