Oni spolu byť zrejme nemajú! Vzťah Afflecka a Shookusovej sa opäť rozpadol

Láska držiteľa Oscara Bena Afflecka a producetky Lindsay Shookusovej vydržala na nový pokus len zopár týždňov, rozišli sa ako priatelia.

13.04.2019 00:00
debata

Ako informuje magazín People, pár sa opäť rozišiel. Pritom len pred troma týždňami ich fotografi zachytili spoločne a vo výbornej nálade počas prechádzky ulicami Los Angeles. „Ona má dieťa a exmanžela v New Yorku, Ben má svoju rodinu a prácu v Los Angeles. Rešpektujúc tieto skutočnosti dospeli k záveru, že takýto vzťah by nefungoval,“ cituje magazín People zdroj z okolia dvojice. Shookus je mamou dcérky Madeline, ktorá pochádza z jej manželstva s producentom Kevinon Millerom. Affleck má tri ratolesti s herečkou Jennifer Garnerovou – Violet (12), Seraphinu (9) a Sama (6).

Ben Affleck a Lindsay Shookus pred pár týždňami... Foto: Profimedia
Ben Affleck a Lindsay Shookus Ben Affleck a Lindsay Shookus pred pár týždňami v uliciach Santa Monica.

Vzťah producentky relácie „Saturday Night Live“ a herca však bol turbulentný od samého začiatku. Jej prítomnosť po Affleckovom boku v roku 2017 bola spočiatku tŕňom v oku Garnerovej, ktorá si podľa amerických médií neželala, aby sa stretávala s ich troma ratolesťami. Vzťh sa skončil krátko predtým, než Affleck v auguste 2018 musel nastúpiť na ďalšiu protialkoholickú liečbu. Na tú ho však už viezla jeho exmanželka, nie Lindsay Shookus.

Tím okolo relácie  "Saturday Night... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Lindsay Shookus Tím okolo relácie "Saturday Night Live." s cenou Emmy. Lindsay Shookus stojí vpravo.

Potom, čo sa Affleckov život po liečbe opäť dostal do normálnych koľají, sa jeho cesty opäť stretli s peknou blondínkou. Ako však vidieť, nie nadlho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #Lindsay Shookus

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....