Kňažná Charlene zmenila účes! Kratučké vlasy ju už omrzeli, pozrite sa

Mama dvojičiek, kňažná Charlene, sa krátko po pôrode svojich detí rozhodla pre kratučký účes.

14.04.2019 11:15
Prvá dáma Francúzska Brigitte Macron (vľavo) a... Foto:
Prvá dáma Francúzska Brigitte Macron (vľavo) a princezná Charlene z Monaka.
debata

Blond vlasy si nechala skrátiť a práve tento účes bol pre manželku princa Alberta pár rokov typický. Vedela si ho vhodne upraviť aj na slávnostné gala podujatia a dlhšie vlasy jej vôbec nechýbali.

Zľava: Princ Albert, kňažná Charlene, speváčka... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Katy Perry Zľava: Princ Albert, kňažná Charlene, speváčka Katy Perry a herec Orlando Bloom na gala podujatí "Global Ocean" v Monaku.

Ale 41-ročná niekdajšia plavkyňa sa k svojmu účesu, ktorý nosila pred pôrodom, pomaly vracia. Počas nedávnej návštevy Južnej Afriky, jej domoviny, sa už ukázala s novým účesom. Blond vlasy jej podrástli a siahajú jej tesne pod uši. Na záberoch je zároveň vidieť, že sympatická Charlene zostáva verná svojmu výraznému červenému rúžu, ktorý sa stal takmer jej poznávacím znamením.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

It’s not everyday one gets the opportunity to sit down with the Princess of Monaco #princesscharleneofmonaco #HomegirlfromBenoni

Príspevok, ktorý zdieľa Thando Aaliyah Kubheka (@iamthandokuhle),

Cestu do Južnej AFriky absolvovala s cieľom podporiť jazdecké podujatie Royal Race, výťažok z podujatia putuje na vzdelávanie detí v základných školách jej domoviny. Ale nie je to jej prvá, tohtoročná návšteva jej domoviny. Už začiatkom roka prišla do Južnej Afriky spolu s jej 4-ročnými dvojičkami, Jacquesom a Gabriellou, aby im ukázala prekrásnu prírodu tejto africkej krajiny. Tento raz však vycestovala sama, nesprevádzali ju deti ani manžel, monacké knieža Albert (61).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #účes #kňažná Charlene

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...