Brigitte Nielsen porodila dcérku ako 54-ročná, ďalšie dieťa nevylučuje

Materstvo ju robí šťastnou. A vek? Ten pre herečku a modelku Brigitte Nielsenovú nie je prekážkou.

15.04.2019 00:00
Herečka Brigitte Nielsen na premiére filmu... Foto: ,
Herečka Brigitte Nielsen na premiére filmu Creed II.
debata

Tehotenstvo po päťdesiatke? V lete 2018 sa vtedy 54-ročnej herečke a modelke Brigitte Nielsenovej narodila dcérka. Išlo o jej vytúžené dieťa, ktoré po niekoľkých neúspešných pokusoch s umelým oplodnením napokon predsa len porodila svojmu 40-ročnému manželovi, Mattiovi Dessimu. Malá Frida sa stala jej piatym dieťatkom, herečka okrem nej vychovala štyroch dospelých synov.

Je však celkom možné, že 55-ročná Nielsen s deťmi ešte neskončila. 9-mesačná dcérka ju robí dokonale spokojnou a so svojím šťastím sa rada chváli aj na Instagrame. V nedávnom rozhovore v talianskej televízii však herečka prekvapila. Piate dieťa podľa jej slov nemusí byť jej posledným, o svojej budúcnosti sa vyjadrila: „Možno budem mať ďalšie dieťa. Bolo by to už šieste. Nikdy nehovor nikdy,“ opísala slávna blondínka, ktorá bola v minulosti manželkou herca Sylvestra Stalloneho.

Šieste dieťa by mala rada aj kvôli svojmu manželovi. „Miluje našu malú princeznú, ale rád by mal aj chlapca,“ povedala. Ona má zasa ohromnú radosť práve z dcéry: „Mám štyroch synov, takže áno, ja som veľmi dúfala, že porodím dievčatko.“

Brigitte Nielsen odštartovala hereckú kariéru v akčnom filme Červená Sonja (1985), v ktorom si zahrala po boku Arnolda Schwarzeneggera. V tom istom roku sa stretla so Sylvestrom Stalloneom a ešte koncom roka sa za neho stihla vydať. Spoločne si zahrali v snímkach Rocky IV (1985) a Kobra (1986). Rozviedli sa v roku 1987. Hviezda, ktorá sa nevyhla problémom s alkoholom a niekoľkým škandálom, sa ukázala aj v snímkach ako Policajt v Beverly Hills 2 (1987), Snowboardová akadémia (1996) či niekoľkých televíznych filmoch o princeznej Fantaghiro.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #materstvo #Brigitte Nielsen

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...