Zlá krv medzi Prattom a Farisovou? Herečka povedala, ako to je

Anna Faris a Chris Pratt roky patrili k ukážkovým párom Hollywoodu. Prišiel však rok 2017 a ich manželstvo sa rozpadlo doslova zo dňa na deň.

15.04.2019 08:00
Anna faris Foto: ,
Anna Faris na premiére filmu Manžel na skúšku v Los Angeles.
debata

Obaja už majú po svojom boku nových partnerov, Chris Pratt sa dokonca už stihol aj zasnúbiť s Katherine Schwarzeneggerovou. A to len po niekoľkých mesiacoch randenia. Faris zasa netají vzťah s kameramanom Michaelom Barrettom.

Medzi bývalými manželmi však žiadne napätie po rozvode nepanuje, čo 42-ročná herečka potvrdila aj v podcaste „Divorce Sucks!“ Laury Wasserovej. „Vychádzame spolu dobre a rešpektujeme sa,“ opísala. Ako dodala, bolo by pre ňu nemožné „vyčiarknuť“ Chrisa Pratta z jej života aj preto, lebo do spoločného manželstva obaja veľa investovali.

Chris Pratt a Anna Faris na archívnej snímke. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Chris Pratt a Anna Faris Chris Pratt a Anna Faris na archívnej snímke.

„Je veľmi ťažké byť s niekým rozídená, s niekým, s kým ste zdieľali toľko emócií. Mám za sebou dva desaťročné vzťahy, takže ako by som mohla byť k týmto ľuďom emocionálne zdržanlivá?,“ dodala herečka.

Anna Faris má s Prattom šesťročného syna Jacka. Herecká dvojica oznámila rozchod v auguste 2017 a o rok na to uzavrela rozvodové konanie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Pratt #Anna Faris

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...