Madonna má nového zajačika: Tentoraz ich nespája láska, ale nový singel!

Americká speváčka Madonna vydá vo štvrtok singel z nového albumu Madame X. Pieseň sa volá Medellín a vznikla v spolupráci s kolumbijským spevákom Malumom, oznámila šesťdesiatročná popstar.

17.04.2019 12:00
debata
Speváčka Madonna na zábere z roku 2016 na akcii... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Madonna Speváčka Madonna na zábere z roku 2016 na akcii 11th annual Billboard Women in Music.

Kráľovná popu na sociálnej sieti zverejnila tiež spoločnú fotografiu s juhoamerickým hudobníkom, ktorý je vyznávačom hudobného štýlu reggaeton. Madonna má na fotografii klobúk so závojom, biele šaty a červenú rukavicu. Dvadsaťpäťročný Maluma má zlatom prešpikovaný červený žaket.

Maluma pochádza z kolumbijského mesta Medellín, ktoré bolo predtým známe ako sídlo obávaného drogového bossa Pabla Escobara.

Vydanie nového albumu Madonna oznámila na sociálnych sieťach cez víkend, ale neuviedla žiadny termín. Madonna sa chce štylizovať do postavy Madame X, ktorú opisuje ako tajnú agentku, ktorá cestuje po svete a neustále mení svoju identitu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

April17, 2019 ❌. @maluma

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna),

Od svojho debutového albumu s názvom Madonna (1983) nahrala slávna speváčka viac ako desať albumov. Jej zatiaľ posledným štúdiovým albumom bola kolekcia Rebel Heart, ktorá vyšla v marci 2015.

Osemnásteho mája by Madonna mala podľa svojich manažérov vystúpiť na finále piesňovej súťaže Eurovision Song Contest (Eurovízia) v Tel Avive. Usporiadateľská Európska vysielacia únia (EBU) to však zatiaľ nepotvrdila.

Podľa izraelských médií chce Madonna zaspievať aj song s „politickým obsahom“. EBU pritom vždy zdôrazňovala, že súťaž Eurovízia je nepolitická.

Spevák Maluma na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Eric Jamison
Spevák Maluma si odnášal jednu z cien večera. Spevák Maluma na archívnom zábere.
debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #album #Madonna #singel #Maluma

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...