Cheryl vychováva syna s bývalým! Ako im to ide? Speváčka prehovorila

Vyzerala to ako veľká láska, ale pár mesiacov po narodení ich spoločného potomka sa speváčka Cheryl a spevák Liam Payne rozišli. O synčeka Beara sa však starajú spoločne.

18.04.2019 00:00
debata
Speváčka Cheryl (kedysi známa ako Cheryl Cole)... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Cheryl (kedysi známa ako Cheryl Cole) a Liam Payne Speváčka Cheryl (kedysi známa ako Cheryl Cole) a Liam Payne tvorili pár od roku 2016. Začiatkom júla 2018 oznámili rozchod.

„Ja som tá prísna, ale Liam nie je,“ citoval britskú hviezdu denník Telegraph. „Liam je skvelý otec, je omnoho miernejší ako ja,“ komentovala speváčka. Hoci sa dvojica rozišla, o starostlivosť o syna sa delia a Cheryl má z toho vraj veľkú radosť.

„Keď máte dieťa, nepohlcuje vás len vlastné ja, nemyslíte neustále na seba. Je vaša zodpovednosť udržovať veci v normále, udržiavať šťastie a zo všetkého urobiť to najlepšie, čo sa dá. Myslím, že nám sa to podarilo,“ pokračovala Cheryl, ktorá bola v minulosti už dvakrát vydatá a vždy prijala priezvisko manželov. Aj preto si ju svet pamätá najmä ako Cheryl Coleovú.

Tridsaťpäťročná celebritná mamička tiež priznala, že syn Bear sa už naučil ako ju obmäkčiť. A údajne mu to vraj vždy funguje. „Ak sa na neho trochu nahnevám alebo mu niečo prikážem, zdvihne rúčky, položí mi ich na tvár a pozrie sa mi priamo do očí, či to naozaj myslím vážne. Pri tom sa mi vždy roztopí srdce,“ podotkla bývalá členka formácie Girls Aloud.

VIDEO: Pozrite si ako sa Katarína Brychtová pripravuje na Veľkú noc

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #výchova #otec #matka #Cheryl Cole #Liam Payne #rodič #Cheryl

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...