To je romantik! Obviňujú ho z nevery, on trénoval perfektnú žiadosť o ruku

Športovca Alexa Rodrigueza obvinili na sociálnej sieti Twitter z nevery len tesne po tom, ako sa objavila informácia o zásnubách so speváčkou Jennifer Lopezovou.

18.04.2019 08:20
debata
Bývalý športovec Alex Rodriguez a jeho... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Bývalý športovec Alex Rodriguez a jeho partnerka - speváčka Jennifer Lopez. Bývalý športovec Alex Rodriguez a jeho partnerka - speváčka Jennifer Lopez.

Štyridsaťtriročný Rodriguez tieto správy poprel a iba nedávno sa rozhovoril o tom, ako sa pripravoval požiadať o ruku slávnu latino-divu. Lopez má totiž za sebou už tri nevydarené manželstvá a bývalý bejzbalista túžil, aby bol moment jeho žiadosti romantický a perfektný. Dokonca kvôli tomu trénoval.

„Plánoval som to zhruba polroka. Bolo to na pláži na Bahamách. Prsteň som už nejaký čas mal, ale čo bolo zaujímavé, tri dni predtým som to každý deň trénoval. Kľaknúť si na koleno a požiadať ju,“ prezradil v talk-šou Jimmyho Fallona Rodriguez.

Údajne mal na túto činnosť dokonca objednanú asistentku. „Chcel som, aby západ slnka bol perfektný,“ uviedol športovec a spoločne so svojou pomocníčkou tak hľadali naozaj dokonalý čas na samotný akt zásnub. „Nejako nám vyšlo, že najkrajšie vyzerá zapadajúce slnko o 18.29. Rozhodol som sa, že presne v tomto čase to urobím a vypálilo to fakt dobre,“ opísal situáciu v televíznom štúdiu.

Latino diva opísala tento moment ako úžasný. Nedávno sa tiež vyjadrila k údajným obvineniam z nevery. "Nezáleží mi na tom. Viem, aká je pravda. Viem, aký človek je Alex. A on vie, aký človek som ja,“ vyhlásila Lopez v rozhovore pre rádio v Los Angeles.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Jennifer Lopez #zásnuby #Alex Rodríguez #romantika

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...