Jediná prvá dáma, ktorú nefotil Vogue? Toto odkázala urazená Melania Trump

Zjavne sa v láske nemajú. Šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour sa dokonca dočkala drsnej reakcie od prvej dámy USA Melanie Trumpovej. Dôvodom je titulná strana magazínu s prvou dámou. Respektíve to, že nikdy nevznikla.

17.04.2019 16:20
debata (2)
Šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour počas... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
God's Love We Deliver Golden Heart Awards Šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour počas "Golden Heart Awards" v New Yorku.

Šéfka slávneho módneho časopisu sa v rozhovore na tému prvých dám vyznala z toho, že je tradíciou mať na obálke vždy manželku nového prezidenta. „Vždy sme mali vo Vogue tradíciu fotografovať prvé dámy, keď vstupovali prvýkrát do úradu – bolo to niekoľko výnimočných, úžasných žien a bola česť fotografovať ich,“ komentovala Wintour podľa CNN.com.

Menovite spomenula napríklad Barbaru Bushovú alebo Michelle Obamovú, úplne však opomenula súčasnú predstaviteľku Bieleho domu – manželku amerického prezidenta Donalda Trumpa. O Wintourovej je známe, že politika súčasného prezidenta jej nie je po vôli a bola veľkou podporovateľkou Hilary Clintonovej.

Verejné (ne)vyjadrenie sa najslávnejšej ženy módneho sveta však nezostalo bez odozvy zo samotného Bieleho domu, pretože okamžite nasledovalo vyhlásenie hovorcu Melanie Trumpovej.

„Toto je len ďalšia demonštrácia faktu, aký zaujatý svet módneho priemyslu je a ukazuje aká neistá a malicherná je Anna Wintour v skutočnosti. Pani Trumpová je už zvyknutá na tento druh podvratného správania,“ znie v stanovisku.

Rok 2005: Melania Trump ako nevesta na titulnej... Foto: Reprofoto: Vogue US
Rok 2005: Melania Trump Rok 2005: Melania Trump ako nevesta na titulnej strane amerického magazínu Vogue.

To okrem iného pripomína tiež, že Melania Trump sa už na obálke Vogue objavila v minulosti. Bolo to konkrétne vo februári roka 2005, keď sa vydávala za boháča Trumpa. Rodáčku zo Slovinska vtedy nafotil Mario Testino vo svadobnej kreácii Dior Haute Couture za 100-tisíc dolárov.

„Rola prvej dámy Spojených štátov a všetko, čo Melania Trump robí je omnoho dôležitejšie ako nejaké povrchné fotenie a titulka,“ zaznelo ešte v stanovisku.

Tak a teraz kto je vlastne malichernejší?

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #konflikt #Vogue #titulka #Anna Wintour #hovorca #vyjadrenie #Melania Trumpová

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....