Pri pôrode vážila takmer 100 kíl. Bolo to nesmierne ťažké, priznala Beyoncé

Speváčka Beyoncé Knowles s médiami hovorí o svojom súkromí veľmi málo. Namiesto toho si vyberá vlastné spôsoby, ako sa podeliť o zážitky či náročné obdobia.

20.04.2019 00:00
debata
Rok 2017: Tehotná speváčka Beyoncé v... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Rok 2017: Tehotná speváčka Beyoncé Rok 2017: Tehotná speváčka Beyoncé v trblietavých šatách od dizajnéra Petera Dundasa.

Spravila tak aj v dokumente Homecoming, ktorý je vlastne koncertným záznamom jej vystúpenia z festivalu Coachella. Preloženým pohľadmi do zákulisia a na mesiace príprav, ktoré šou predchádzali.

Práve pred kamerami svojich blízkych spolupracovníkov hviezda prehovorila aj o tehotenstve s dvojičkami Sirom a Rumi. „Mala som vystúpiť na Coachelle už rok predtým, ale neočakávane som otehotnela. A potom sa z toho vykľuli dvojičky, čo bolo ešte väčšie prekvapenie,“ prezradila trojnásobná mama. „Prišlo to nečakane a bolo to extrémne náročné tehotenstvo,“ priznala sa 37-ročná hviezda.

„Moje telo si prešlo takými vecami, o akých som ani netušila, že sú možné,“ komentovala ďalej speváčka, ktorá údajne bojovala s vysokým krvným tlakom a neustále musela byť pozorovaná a kontrolovaná. Pôrod napokon prebehol cisárskym rezom, pretože jednému z detí prestalo na chvíľu byť srdce a lekári sa zľakli, že by ho mohli stratiť.

Americká superstar tiež priznala, že v čase pôrodu vážila takmer sto kilogramov a dostať sa následne späť do formy a zvládnuť extrémne náročné vystúpenie bola cesta plná odriekania, tvrdého tréningu a často aj bolesti. Beyoncé to však zvládla a jej vystúpenie na Coachelle je označované už dnes za legendárny moment festivalu. Speváčka okrem toho, že servírovala svoje hity, výrazným spôsobom odkryla aj kultúrne prvky afroamerickej komunity, za čo si vyslúžila pozitívne ohlasy kritikov aj fanúšikov.

VIDEO: Pozrite si premeny tehotnej vojvodkyne Meghan

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #chudnutie #Beyoncé Knowles #Coachella #náročné

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...