Manželstvo im nevydržalo! Speváčka Adele potvrdila rozvod s partnerom

Svoje súkromie zvyčajne držali v absolútnej tajnosti. Aj o ich svadbe sa médiá dozvedeli až po niekoľkých mesiacoch. Teraz sa speváčka Adele a jej manžel Simon Konecki rozvádzajú.

20.04.2019 07:22
Speváčka Adele sa predviedla v kreácii... Foto: ,
Speváčka Adele na archívnom zábere.
debata (1)

Tridsaťročná speváčka a o pätnásť rokov starší podnikateľ tentoraz správy potvrdili oficiálne. Urobili tak prostredníctvom speváčkiných hovorcov. „Adele a jej partner sa rozchádzajú,“ znie v stanovisku pre médiá.

„Spoločne sa budú podieľať na výchove ich syna. Ako vždy aj tentoraz žiadajú o rešpektovanie súkromia. Žiadne ďalšie komentáre k celej veci poskytovať už nebudú,“ napísali zástupcovia hviezdy, ktorá patrí medzi najúspešnejšie a najpredávanejšie speváčky súčasnosti.

Dvojica začala spolu randiť v roku 2011. Na vyhlásení cien Grammy v roku 2017 Adele v ďakovnej reči potvrdila, že sa s partnerom vzali. Spoločne vychovávali syna Angela.

Adele preslávil už jej debut s názvom 19, po ktorom nasledovala megaúspešná nahrávka 21. Na nej sa objavila aj balada Someone like you, v ktorej sa vyznávala z pocitov z rozchodu a vychádzala zo skutočného zážitku. Trio doposiaľ vydaných nahrávok zatiaľ uzatvára v roku 2015 vydaný album 25, z ktorého pochádza napríklad hit Hello či When we were young.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Adele #manžel

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....