Lásku pochovali sociálne siete: Kráska z Miss Universe chcela všetko zdieľať!

Tvorili pár, potom sa rozišli, potom sa znovu dali dohromady. S krásnou Oliviou Culpo, ktorá v minulosti zvíťazila aj na súťaži Miss Universe, sa partner Danny Amendola rozišiel z prekvapivých dôvodov.

20.04.2019 10:30
debata
Hráč Národnej futbalovej ligy Danny Amendola a... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Hráč Národnej futbalovej ligy Danny Amendola a jeho partnerka Olivia Culpo. Hráč Národnej futbalovej ligy Danny Amendola a jeho partnerka Olivia Culpo.

Hráč amerického futbalu sa vyznal z toho, že medzi ním a jeho partnerkou panoval zásadný rozdiel v pohľade na súkromie. „Verím, že by mala existovať nejaká hranica medzi súkromným životom a sociálnymi médiami. Olivia verila v životný štýl, kde vás všetci pozorujú ako v akváriu. A tento fundamentálny rozdiel v našom vzťahu bol obrovský,“ napísal Amendola, prekvapivo na Instagrame.

Hoci svoj odkaz následne zmazal, americké médiá ho, samozrejme, zaznamenali. Ďalej znel nasledovne. „Olivia si vybrala. Chcela byť poznateľná na internete, zarábať tak v Hollywoode peniaze. Bolo pre mňa ťažké porozumieť tomu, ale musel som sa to veľmi rýchlo naučiť. Myslím si, že tieto sr..ky sú niekedy úplne falošné, niekedy toxické a niekedy môžu byť krásne,“ komentoval 33-ročný športovec.

Amendola zároveň priznal, že spoločne s Culpo zažili aj úžasné chvíle a dokonca pridal aj poznámku o tom, že spolu mali „sku..ne dobrý sex“. Na záver odkazu pridal ešte vetu o tom, že týmto odkazom chcel vyčistiť vzduch, aby bolo každému jasné, že s bývalou Miss USA už netvoria pár. Vraj mu záleží na modelkinom šťastí.

Samotný fakt, že takéto vyjadrenie prišlo na sociálnej sieti, čosi vypovedá. Culpo, ktorá v minulosti randila napríklad so spevákom Nickom Jonasom, sa k nemu zatiaľ nevyjadrila. Ale možno tak tiež čoskoro urobí online. Veľký rozdiel medzi ňou a jej expartnerom Amendolom by sme však zatiaľ nevideli.

VIDEO: Ako trávi Veľkú noc Katarína Brychtová?

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #súkromie #Instagram #sociálne siete #Olivia Culpo #Danny Amendola

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...