Láska na jachte v Mexiku: Pozorný Jonas maže krásnu Sansu Starkovú!

V lete ich čaká svadba, ale veľkonočné voľno sa rozhodliu stráviť akoby šli na medové týždne. Vo dvojici a v slnkom vyhriatom Mexiku.

22.04.2019 12:00
debata
zväčšiť Spevák Joe Jonas a herečka Sophie Turner si... Foto: Profimedia
Spevák Joe Jonas a herečka Sophie Turner si spoločne užívali dovolenku v Mexiku na jachte. Spevák Joe Jonas a herečka Sophie Turner si spoločne užívali dovolenku v Mexiku na jachte.

Reč je o herečke Sophie Turnerovej a jej partnerovi, spevákovi Joeovi Jonasovi, ktorí tvoria pár už vyše dvoch rokov. Paparazzovia dvojicu zachytili na mexickom pobreží, kde si užívali na prenajatej jachte.

Dvadsaťtriročná hviezda seriálu Hra o tróny a o pár rokov starší člen formácie Jonas Brothers vyzerajú stále ako čerstvo zamilovaný párik. Reportéri ich zachytili napríklad pri spoločných objatiach, bozkoch, ale aj pri dôležitom „natieraní sa“. Ako inak, opaľovacím krémom.

Pozorný Joe sa postaral o svoju plavovlasú priateľku, ktorá je aj v seriáli Hra o tróny známa vďaka svojej alabastrovej svetlej pokožke.

Turner, ktorá je momentálne v centre pozornosti aj vďaka premiére nových epizód záverečnej série seriálu Hra o tróny, sa nedávno vyznala z psychických problémov. V rozhovore tiež priznala, že trpela depresiami a dokonca sa zamýšľala nad samovraždou. Pomohla jej však nielen psychologická pomoc, ale aj partner, o ktorého sa mohla oprieť. Joe Jonas, ktorý je prostredným z trojice bratov, je už posledným slobodným z nich.

Najstarší brat Kevin sa ženil prvý, najmladší Nick sa zosobášil minulý rok s herečkou Priyankou Choprou. Joea si údajne plánuje povedať áno so svojou partnerkou Turnerovou už o pár týždňov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #láska #Joe Jonas #Sophie Turner

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...