Plakala som a plakala, povedala Pink o reakcii na online kritiku jej detí

Speváčka Pink má dosť nenávistných komentárov na internete a sociálnych sieťach. Prezradila aj to, čo plánuje urobiť.

23.04.2019 00:00
Speváčka Pink vzala na vyhlásenie cien Grammy... Foto: ,
Speváčka Pink na vyhlásení cien Grammy v spoločnosti manžela Careyho Harta, dcérky Willow aj mamy Judith Moore.
debata (1)

Americká hudobná hviezda sa v talk-šou Ellen De Generesovej priznala, že sa rozhodla úplne prestať zverejňovať obrázky svojich dvoch detí na Instagrame či iných sociálnych online platformách. Dôvodom má byť reakcia na jeden z nedávnych postov.

Speváčka Pink zverejnila fotku s oboma deťmi na terase prenajatého apartmánu, kde ich navštívil pelikán. Problémom však nebol pelikán, ale záber jej syna, ktorý nemal na sebe spodnú bielizeň. Jeho intímne partie však hviezda prekryla efektom fixky na obrázku. Napriek tomu sa do nej pustila skupina pobúrených mamičiek, niektoré sa dokonca vyhrážali, že na ňu zavolajú sociálnu službu.

„Plakala som, tak strašne som plakala, pretože som sa naozaj rada zdieľala o fotografie mojich detí. Oni dvaja sú pre mňa tie najdôležitejšie momenty môjho života. Na moje deti som pyšnejšia viac než na čokoľvek iné, čo som kedy urobila, ale pri tom ich nebudem už ďalej zdieľať,“ vyhlásila Pink pred moderátorkou.

Americká hviezda bola na Instagrame pomerne aktívna a to sa, samozrejme, nikdy neobíde ani bez negatívnej odozvy. Polemiku však vyvolal pred časom aj manžel a otec speváčkiných detí Carey Hart. Ten totiž na svojom profile zverejnil video sedemročnej dcérky Willow, ktorá sa učí strieľať z pušky. To si okamžite vyslúžilo pozornosť a kritiku užívateľov internetu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #kritika #online #Pink #sociálne médiá #rozhodnutie

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...