Mesiac pred smrťou Prince ohlásil memoáre! Fanúšikovia sa ich dočkajú

Nedokončené memoáre amerického speváka a skladateľa Princea s názvom The Beautiful Ones vyjdú v októbri.

25.04.2019 08:30
Prince Foto: ,
Spevák a hudobník Prince na zábere z roku 1997.
debata

Oznámilo to v pondelok vydavateľstvo tohto pripravovaného diela Penguin Random House, tri roky po náhlom úmrtí umelca v roku 2016, informuje agentúra AFP.

Rodák z Minneapolisu, ktorý zomrel vo veku 57 rokov následkom náhodného predávkovania sa liekmi proti bolesti, iba mesiac pred svojou smrťou oznámil, že vydá autobiografiu, pričom termín vydania knihy bol pôvodne stanovený na rok 2017.

Vydavateľstvo Penguin Random House spresnilo, že Princeove memoáre vyjdú 29. októbra a budú obsahovať jeho dosiaľ nezverejnené fotografie, ukážky z denníkov a rukopisov textov.

„Táto kniha je nielen poctou Princeovi, ale originálnym literárnym dielom, plným Princeových myšlienok a vízií,“ uviedlo vydavateľstvo Penguin Random House, ktoré knihu vydá pod svojou filiálnou značkou Spiegel & Grau. Publikácia bude obsahovať predslov od Dana Piepenbringa, ktorý na nej s Princeom spolupracoval.

Prince, jedna z najvplyvnejších postáv svetovej hudby, sa stal medzinárodne známym v 80. rokoch, keď skombinoval minneapoliský funk rock s tanečnými prvkami. Prince si neskôr dočasne zmenil umelecké meno na Symbol.

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #koniec #Prince #memoáre #spomienky

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...