Diddy prehovoril o smrti bývalej! A pózuje s deťmi, ktoré mu po nej zostali

Jej smrť bola obrovským šokom. Modelke Kim Porterovej, bývalej partnerke a matke niekoľkých detí rapera Seana "Diddyho" Combsa, je venovaná časť rozhovoru v magazíne Essence.

27.04.2019 08:30
debata
Obálka magazínu Essence s raperrom Seanom... Foto: SITA/AP
Essence s raperrom Seanom Diddym Combsom a jeho ratolesťami - zľava: Quincy, 27, Jesse, 12, Christian, 21, Chance, 12, D´Lila, 12 a Justin, 25. Obálka magazínu Essence s raperrom Seanom Diddym Combsom a jeho ratolesťami - zľava: Quincy, 27, Jesse, 12, Christian, 21, Chance, 12, D'Lila, 12 a Justin, 25.

Časopis zverejnil oficiálne svoju titulnú stranu, ktorú ozdobil práve slávny americký hip-hopový umelec a podnikateľ, pričom sa na nej neobjavil sám. Spoločnosť mu robia všetky jeho ratolesti.

S Porterovou, ktorá zomrela minulý rok v novembri neočakávane len vo veku 49 rokov na zápal pľúc, mal tri deti a pomáhal jej vychovávať syna Quincyho z prvého manželstva.

„Tri dni predtým, ako umrela, sa necítila veľmi dobre. Mala chrípku a poslala deti ku mne, aby to od nej nechytili. Jeden večer som sa u nej zastavil, aby som ju skontroloval a povedala mi: ‚Puffy, postaraj sa o moje deti‘,“ opísal v rozhovore Diddy. „Bola to vlastne posledná vec, čo mi povedala,“ komentoval rapper.

Hoci sa Diddy obával, ako jeho potomkovia budú vnímať smrť svojej mamy, pre Essence povedal, že to znášajú celkom dobre. „Povedali mi to sami, že nejakým bizarným spôsobom, ich odchod Kim naučil vyrovnať sa so smrťou,“ uviedol v rozhovore. Teraz, hoci to znie ironicky, mi viac pomáhajú oni vyrovnať sa s Kiminým odchodom," dodal tiež rapper.

VIDEO: Pozrite si rozhovor s riaditeľkou Miss Slovensko

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #úmrtie #rozhovor #Diddy #Essence #Sean Combs #Kim Porter

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....