Sexi blondínka z Let's Dance je prvýkrát mamou! Jakeš porodila dcérku

Slovenský šoubiznis je bohatší o ďalšiu mamičku. Prvého potomka na svet priviedla tanečnica Katarína Jakeš, známejšia tiež ako Katarína Štumpfová.

25.04.2019 00:00
debata
Tanečnica Katarína Jakeš-Štumpfová predviedla... Foto: Peter Frolo
Tanečnica Katarína Jakeš-Štumpfová predviedla tehotenské bruško. Tanečnica Katarína Jakeš-Štumpfová predviedla tehotenské bruško.

Niekdajšia hviezda zo šou Let's Dance, ktorá sa popri účinkovaní v televíznom projekte objavovala aj na mnohých tanečných šou a programoch, porodila po Veľkej noci dcérku. Dievčatko, ktorého otcom je o štrnásť rokov starší podnikateľ Boris Jakeš, dostalo meno Izabela.

Blondínka si ešte Veľkonočný pondelok užila s tehotenským bruškom, čo komentovala aj na svojom profile na Instagrame. Dcérka sa však ohlásila na svet len pár hodín po tom, čo tanečnica priznala, že ju obišla veľkonočná polievačka a mala kľudový režim.

Jednou z najlepších kamarátok Jakešovej a zároveň aj kolegyňou v podnikateľskej sfére s vlastnou módnou značkou je Ivana Gáborík, manželka hokejistu Mariána Gáboríka. Je celkom možné, že práve ju si tanečnica vyberie za krstnú mamu pre svoju dcérku Izabelu. Sama sa však zatiaľ k tomu nevyjadrila.

VIDEO: Ako sa pripravujú do plaviek finalistky Miss Slovensko?

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dieťa #dcéra #Katarína Štumpfová #Katarína Jakeš #Izabela

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...